Barnyogautbildning

Yogi Beans från New York kommer till Skellefteå den 28-30 juni!

Jag är glad att kunna meddela att Zoloz nu har ett samarbete med Yogi Beans i New York, USA. De har valt att komma till oss i Skellefteå för att utbilda nya barnyogalärare. Fantastiskt! Om du är det minsta lilla sugen – missa inte detta! Anmäl dig till pia@zoloz.se för att knipa en plats.

Lauren och Pia i Stockholm, sept -18.

I September träffade jag Lauren Chaitoff från New York. Hon är grundaren till Yogi Beans och har tagit fram ett sätt att undervisa barn i yoga – på ett språk som barn förstår och älskar! Hon är en fantastisk person, som verkligen brinner för barnyoga. Vi bestämde oss för att samarbeta och ta Yogi Beans till Skellefteå. De ville komma till Sverige och valde just vår stad, Zoloz och mig, att samarbeta med. Jag är så stolt och glad över detta! Vilken möjlighet!

Läraren som kommer hit heter Carolina Lindoff. Carolina är uppvuxen utanför Göteborg och gick danslärarutbildningen i Piteå där vi träffades för första gången. Vi har sedan umgåtts i New York där Carolina nu bor tillsammans med sin man Eloy. Hon har sedan sin flytt arbetat med yoga, bland annat för barn inom Yogi Beans program samt med att utbilda nya barnyogalärare. Nu kommer hon hit och erbjuder deras utbildning – En chans för oss att få ta del av den, på svenska, i Sverige!

Kids yoga I New York

En dag som barnyogalärare kan vara väldigt varierande! Du kan börja dagen med att vara på yogaäventyr i djungeln för att senare samtala om yogafilosofi på ett sätt anpassat för 10-åringar. Jag älskar att få uppleva yoga tillsammans med mina elever!

Carolina Lindoff
Carro tillsammans med en annan yogibeanslärare och ett gäng småbönor

Om du vill gå en rolig och lärorik utbildning inom barnyoga så har du alltså chansen i sommar – här i Skellefteå! Wow!
Kursen ges på svenska med kursmaterial på engelska. Det blir roliga, lustfyllda dagar som förbereder dig för att yoga tillsammans med barn mellan 2-10 år. 

För dig som arbetar inom skola och förskola finns en särskild rabatt.
Fullt pris: 6250 kr.
Lärare: 5500kr.
Hör av dig till mig om du har frågor. Det är dags att anmäla sig nu om du vill gå! Välkommen!

Praktisk information:

Tider:

Fredag 28 juni kl 09.00-18.00
Lördag 29 juni kl 09.00-18.00
Söndag 30 juni kl 10.00-17.00

Plats:

Zoloz Yogastudio på Södra Järnvägsgatan 38 B. Du tar dig till Skellefteå med tåg, buss, flyg eller bil. Busstationen är precis bredvid yogastudion. Skellefteå är fantastiskt vackert på sommaren med midnattssolen, grönskan och den djupblå älven som rinner genom staden. Just denna helg är det också en musikfestival som pågår i stan.

Utbildningen är på 25h och kommer att vara intensiv – men rolig!

Exempel på innehåll:

250+ yogapositioner, 20+ andningsövningar, 40+ yogalekar, meditationer, temasagor, planering för barn 2-10 år, partneryoga för familj och vänner, hur du undervisar föräldrar & barnklasser, återhämtningsövningar, intro till yogafilosofi och hur du kan marknadsföra dig inom barnyoga.

Du får låna yogamatta, block, band, bolster och filt i yogastudion. Carolina har med sig särskilda barnyogaprops. Kyl, spis och micro finns att låna för dig som vill ha matlåda med dig. Det är också nära till centrum och att köpa mat. Allt du behöver ha med dig är mjuka kläder som är lätta att röra sig , en anteckningsbok och penna.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
Anmälan görs via mail till pia@zoloz.se.
Varmt välkommen!
Pia

Läs mer på Yogi Beans hemsida!
Se Yogibeans infosheet om deras utbildning