Boka

Boka din yogastund hos Zoloz Yogastudio i Skellefteå

Välkommen att boka in dig på klasser, kurser och workshops hos oss. Bokningen görs via systemet TouchUp Booking. Där hittar du alltid aktuella aktiviteter. Följ knappen nedan för att komma direkt till bokningen: 

Välj mellan att boka in dig på kurs, workshop eller öppna klasser. TBokningar till kurser, workshops och event hittar du under kursfliken. Du får en faktura på mailen innan aktiviteten drar igång. I vissa fall betalar du med swish och får då ett infomail med detta.  

Öppna klasser hittar du under klassfliken. Här använder du enklast ditt medlemskort eller ett klippkort, men du kan också välja att betala per tillfälle. Klasser måste avbokas senast tre timmar innan start, annars dras ett klipp. Du avbokar genom att följa länk i bekräftelsemailet. För att få reda på aktuella bokningar och utgång på kort kan du klicka in dig på “mina klassbokningar” och “mitt TouchUp PayToGo” högst upp till höger när du är inne på klassbokningssidan.

Beställ medlemskort och klippkort genom att maila till pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt kort som bokningen automatiskt känner av. Du avbokar enkelt genom att följa länken du fått i din bokningsbekräftelse, senast tre timmar innan. 

Tänk på att våra kurser har bindande anmälan och att du måste avboka klasser senast tre timmar innan de drar igång. Om det är för få bokningar förbehåller vi oss rätten att ställa in.

Priser Zoloz

Medlemskort harmoni: 1290 kr/månad, obegränsat med klasser

Medlemskort medvetenhet: 990 kr/månad, åtta klasser i månaden.

Medlemskort grundning: 699 kr/månad, fem klasser i månaden. 

20-kort: 2950 kr, giltigt i sex månader

10-kort: 1600 kr, giltigt i sex månader

5-kort 850 kr, giltigt i tre månader

Enstaka klass – 175 kr

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv

Grundschema

Här kan du se en bild på vårt grundschema. Det här är vår utgångspunkt, men schemat kan också ändras under terminens gång. Du ser alltid aktuella klasser och kurser på bokningssidan. Finns inte din klass med i bokningsschemat så hålls den inte heller i studion. Det kan bero på att klassen plockats bort eller att vi har en annan aktivitet, tex en workshop eller medlemskväll, just den dagen. Se därför också alltid till att boka in dig i förväg på dina klasser. Då får du ett meddelande om klassen blir inställd. När en lärare är sjuk eller får förhinder försöker vi i första hand ordna en ersättare. Vid behov kan fler klasser läggas till och schemat kan också ändras något under terminen.