Boka

Välkommen att boka in klasser, kurser, retreats och workshops här. Bokningen görs via TouchUp Booking.  

Välj mellan att boka in dig på kurs eller att köpa klippkort. Klippkort finns med 5, 10 eller 20 klipp och är giltiga under höstterminen. 

Under hösten 2019 rekommenderar vi att du i första hand bokar in dig på kurser. Då får du en regelbundenhet i din yogapraktik och du vet att du får plats på de yogapass du helst vill gå. Under kursen får du även ett djupare lärande och en progression från start till slut av terminen. Du hittar alla kurser i kursfliken på bokningen och mer info under zoloz.se/kurser

Kursen betalas via faktura som kommer på mailen, om inget annat anges. Var noga med att fylla i din epost korrekt. Tänk på att kursanmälan är bindande och enbart läkarintyg är giltigt för att få tillbaka kursavgiften.

Om det passar dig bättre att yoga med ett klippkort och gå på öppna platser på kurserna beställer du klippkort via mail av pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt klippkor som automatiskt håller reda på hur många klipp du har kvar och när det är dags att fylla på. Du avbokar enkelt genom att följa länken du fått i din bokningsbekräftelse, senast tre timmar innan.

Tänk på att kurser är bindande anmälan och att du måste avboka klasser senast tre timmar innan de drar igång. Om det är för få bokningar förbehåller vi oss rätten att ställa in.

 

Priser Zoloz

För dig som vill köpa klippkort erbjuder vi tre olika varianter under hösten 2019. Alla tre är giltiga terminen ut, dvs till årsskiftet. 

20-kort: 2950 kr 

10-kort: 1600 kr 

5-kort 800 kr 

Enstaka klass – 175 kr

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv