20 april, 2013

Dans

Hos oss dansar personer i åldrarna 20-80 år och vi välkomnar personer från 16 år och uppåt i all verksamhet. Alla dansar för sin egen skull – för att må bra, ha roligt och hitta styrka och rörlighet i sin egen kropp. Fokus ligger på dansglädje, gemenskap och hälsosamma rörelser. Många upplever minskad värk och ökad glädje och livskvalitet samt en större medvetenhet om sin egen kropp.

Aktuella kurser våren 2018:

  • Tisdag 18.00-19.30. Dans för vuxna nivå 1-2 med Ida Lindberg. Modern dans och jazzdans med inspiration från simonsontekniken. Anmälan här.
  • Torsdag 18.00-19.30. Dans nivå 3, modern/jazz och simonsonteknik med Pia Burman. Anmälan här.
  • Under terminen kommer även kortare kurser, workshops och helgkurser att erbjudas, bl a i flamenco och floorbarre. Håll utkik!

Vi erbjuder terminskurser och helgkurser i dans. Pia undervisar i flamenco och simonsonteknik/modern jazz. Hon har kurser för ungdomar och vuxna. Dessutom leder hon sittdansutbildningar och sittande dans eller dans med stöd av stol ute på äldreboenden och dagverksamhet. Sedan 2017 leder även Ida Lindberg, som länge dansat både hos Zoloz och andra, danskurs för nivå 1-2.

Helgkurser arrangeras några gånger per år. Till helgkurserna engagerar vi duktiga gästlärare som kan tillföra något extra eller så håller vi en fördjupning med våra egna lärare. Exempel på gästlärare som undervisat hos oss är Ninnie Andersson, simonsonteknik, Marlene Garcia Toro, Latin jazz, och Susann Eriksson, meditation i rörelse-/stillhet helgkurs. Bella Dahlin har hållit i floor-barre vid ett flertal tillfällen.

Vi kan dessutom, på beställning, hålla i olika workshops och kortare kurser för en grupp. Du kan anlita oss till möhippa, svensexa, fester, evenemang eller bara för att få dansa tillsammans med dina vänner under en timme eller två. Ta kontakt för offert!

Som arbetsgivare kan du även boka dans som friskvård, något som gör gott för hälsan på många sätt. Visste du att dans fungerar som en buffert mot stress och hjälper oss komma i kontakt med både vår kropp och våra känslor? Vi kan även hålla i dans på din konferens, kick off eller arbetsträff. Maila pia@zoloz.se för mer info och offert. Du kan även läsa mer här:

Dans på arbetsplatsen

Konferensdans

Dans är fantastiskt och ger så mycket till utövaren! Du mår bättre både fysiskt, psykiskt och socialt. Välkommen!

 

%d bloggare gillar detta: