En heldag yoga i Niemisel – Viryayoga för ryggen och stillhet/reiki den 26 januari

Välkommen till en retreatdag i Niemisel, i närheten av skog och natur yogar vi en heldag den 26 januari.

Det dags för Kula Bazaar & Studio SKOGEN att slå upp portarna till den första yogadagen i Niemisel. Jag (Pia) är inbjuden som gästlärare till denna fina dag och hoppas att ni gör mig sällskap upp till Norrbotten!

Vi kommer att yoga hela söndagen den 26/1 2020 i bygdegården, Älvens Hus, och självklart hoppas vi att det är många av er som vill komma. Det betyder mycket att kunna erbjuda yoga utanför staden där vi har stöd av skogens läkande krafter.

Vi startar upp dagen med te och ett varmt välkomnande, för att sedan erbjuda er två stycken långa och lärorika yogaworkshops. Jag är så glad att denna dag få vara en del av Petras fina arrangemang. Petra driver Kula Bazaar Skogen och har tidigare besökt Zoloz vid flera tillfällen.

Jag kommer med all min kunskap och inspiration att guida er igenom en mjuk och dynamisk viryayoga för era ryggar.

Under förmiddagens viryayogaworkshop med mig kommer du att få uppleva en mjuk och dynamisk yoga för hela ryggen: här belyser vi ryggen ur dess olika vinklar och rörelsemöjligheter. Vi mjukar upp, stärker rygg och bål under ett allsidigt pass.

Yogaworkshopen inleds med en kroppsmeditation, en visualisering av ryggraden, och avslutas med en längre savasana/avslappning.

Det här är yogan för dig som vill yoga i ett lugnt, inkännande tempo samtidigt som du stärker kroppen och ökar rörligheten.

Denna förmiddag grundar sig i rehab-viryayogan. En tillåtande och tillgänglig yoga med övningar även för dig med skador och smärta. 

Om Pia Burman:
Jag är en passionerad yogalärare, men egentligen är jag en nörd som inte kan sluta studera och lära mig. Jag är fantastisk på att hitta det positiva i situationen och jag har ägnat större delen av mitt liv åt att utforska rörelse och uttrycka mig genom min kropp. Jag vill hjälpa människor att uppleva storheten i sina kroppar och allt de KAN göra med dem. Jag är här för att påminna dig om att du aldrig är för gammal, det är aldrig för sent och att din kropp är en fantastisk plats att vara i och fantastisk i allt det den kan göra.

Certifierad viryayoga och virya-rehabyogalärare 500h med bla påbyggnader inom virya rehab, yogaterapi, strength and mobility och praktisk anatomi. RYT-500 hos Yoga Alliance.

Hälsovägledare vid LTU med en fil. kand. inom hälsopromotion Undervisat dans sedan 2004 och är certifierad simonsonlärare för master Lynn Simonson i New York.
Driver Zoloz Yogastudio I Skellefteå.

Eftermiddagens yogaworkshop går i stillheten och tystnadens tecken. Här kommer du att få utgå från noga utvalda yin/restorative yogapositioner som inbjuder till reflektion och medvetenhet. Vi kommer att varva stillhet och intuitiv rörelse, allt i en magisk mix.

En yogaworkshop där du medvetet får möjlighet att andas och låta dig själv prioritera vila, återhämtning och reflektion.

Det här är klassen för dig som söker sätt att stanna den så raskt snurrande vardagsbollen.

Om Petra Karp Gidlöf:

yogalärare
kreatör
spirituell kick ass coach
reikihelare
äger och driver Kula Bazaar & Studio, LÅ och SKOGEN

För mig handlar yoga om så mycket mer än att röra sig på yogamattan. Jag låter medvetna andetag få vara yoga, sedan om jag är stilla eller rör mig är oväsentligt.

Det som inspirerar mig som mest just nu är den tysta kommunikationen, en känsla som du kan uppleva utan att sätta fingret på vad det är.
Vad är ditt unika uttryck i form av rörelse, kreativitet och tystnad.
Vi är alla en del av naturen och hur kan vi omfamna tryggheten från jorden till att stötta oss i att tappa kontrollen. För jag tror att det är först när vi vågar slappna av och stanna upp som vi kan reflektera och medvetet förändra våra liv.

Praktiskt:
Begränsade platser: 15 st
Plats: Niemisel, Älvens Hus
Tid: 9:30-18:00 26/1 2020
Early Bird pris tom 15/12 2019 1500:- därefter 1750:- per person.

Du bokar dig via Kula Bazaar & Studios hemsida och först när din betalning är gjord har du din plats bokad.
Swish 123-1460229 märk din betalning YogadagNiemisel
Kom ihåg att yoga är berättigad till friskvård! Du får ett kvitto vid betalning.

I priset ingår:
Lunch med hembakt bröd
Två yogaworkshops, förmiddag & eftermiddag
Te, kaffe, sött och snacks
Lån av yogamatta, block, band, bolster och filt

Vid bokning glöm inte att uppge matönskemål/allergi, lunchen som serveras är vegetarisk.

Om det blir färre deltagare än 10 kommer vi dessvärre att ställa in evenemanget och du som deltagare meddelas om detta via mail.