Yoga på jobbet

IMG_2567.JPGVill du erbjuda dina anställda yoga på jobbet? Yoga hjälper vid stress, stel och värkande kropp, minskad rörlighet och splittrade tankar. När du yogar hittar du tillbaka till kontakten med din andning och dig själv, du stärker kroppen, ökar rörligheten, förbättrar balansen och går ner i varv.

Pia är utbildad viryayogalärare samt fortbildad inom rehabyoga och yogaterapi. Hon kan specialsy yogapass till just er grupp. Det kan handla om att lösa upp spänningar efter för mycket stillasittande, att varva ner under stressade perioder eller annat som just er grupp är i behov av.

Du väljer om du vill komma till min yogastudio där lånematerial (mattor, block, band, bolster, filtar) finns eller om du vill att jag kommer ut till er och håller i passen. Jag kan fakturera företaget för kostnaden eller ta upp betalningar av deltagarna (swish). Det som passar just er bäst!

Kontakta mig för beskrivning, önskemål och offert!

Några ord från en av dem som yogar med mig på sin arbetsplats:

Att yoga hjälper mig att varva ner när jag börjar känna mig stressad, speciellt andningsövningarna har jag nytta av. När jag känner mig stressad försöker jag andas som vi lär oss under yogapassen och det hjälper mig mycket. Dessutom upplever att jag blir mjukare i kroppen vilken är en skön känsla. Efter ett pass känner jag mig både avslappnad och energisk.

Det finns flera fördelar med att yoga på jobbet. Eftersom vi som yogar tillsammans har ett stillastittande jobb där flera har besvär i axlar och nacke så kan övningarna anpassas för detta. Dessutom är jag är en av dom som har problem med att gå iväg efter jobbet för att träna, så att kunna yoga på jobbet passar mig perfekt.

Pia Pettersson, Tieto