Kurser

Hos Zoloz hittar du kurser som kan hjälpa dig stärka din hälsa, öka livskvalitet, minska stress och stärka kroppen. Du är välkommen precis som du är och vi hoppas att du både känner dig stärkt och glad efter träffar hos oss. Du bokar dig på kurser via Zoloz bokningssida.

Kids Yoga Teacher Training – Yogi Beans New York kommer till Skellefteå! (Hålls på svenska)

I sommar får du möjligheten att utbilda dig till lärare i barnyoga hos Zoloz! Vi anordnar den här utbildning tillsammans med Yogi Beans som är baserade i New York, USA. Läraren som håller kursen heter Carolina Lindoff och är född och uppvuxen i Sverige men bor sedan flera år tillbaka i NY tillsammans med sin man. Där arbetar hon bland annat med Yogi Beans, både med barngrupper och med deras utbildningar. Läs mer om vad kursen innehåller här

Plats: Zoloz Yogastudio, Södra Järnvägsgatan 38 i Skellefteå
Leds av Carolina Lindoff
Tid: 28-30 juni.
Anmälan görs via bokningssidan och det finns ett begränsat antal platser. Ordinarie pris: 6 250 kr. Early-bird: 5 750 kr t o m den 3 maj. Anmälan är bindande. Du betalar via faktura.

Kursen riktar sig till alla som vill yoga med barn – du lär dig förmedla yoga på ett språk barn förstår och uppskattar!

Kursen sker i samarbete med Yogi Beans från USA. Lärare är Carolina Lindoff, född i Sverige. Hon ger kursen på svenska men materialet är på engelska. Du behöver ingen tidigare yogautbildning.

Exempel på innehåll:

250+ yogapositioner, 20+ andningsövningar, 40+ yogalekar, meditationer, temasagor, planering för barn 2-10 år, partneryoga för familj och vänner, hur du undervisar föräldrar & barnklasser, återhämtningsövningar, intro till yogafilosofi och hur du kan marknadsföra dig inom barnyoga

Varmt välkommen att boka din plats!

Sommarkurser

YOGA FÖR RYGGEN (juni)
Yogakurs med Pia som fokuserar på rörlighet och styrka i ryggen. Vi rör ryggen i alla dess riktningar samt stärker både rygg och mage för att hålla ryggen glad. Utgår från virya rehab och strength and mobility. Hålls inne i yogastudion.

Tisdagar 17.30-18.45 den 4, 11, 18, och 25 juni. Pris: 650 kr. Pia Burman.

MORGONYOGA I BÅTVIK – FYRA GGR FÖR 400 KR

Välkomna att starta dagen på bästa sätt tillsammans med oss!Väck din kropp med härlig morgonyoga i inspirerande utemiljö. Att yoga utomhus är en fantastisk upplevelse som stillar sinnet och fyller oss med ny energi.
Under fyra tillfällen möts vi och yogar på Platsen i Båtvik, utanför Byske, kl 9.30-10.45. En mjuk start på morgonen med Viryayoga, meditation och avslappning. Du möter både Pia och Ann under dessa fyra träffar och vi välkomnar dig precis som du är!

Tisdagar kl 9.30-10.45
Fyra gånger för 400 kr
Enstaka drop in 150 kr/tillfälle
Datum: 25/6, 2/7, 9/7 och 16/7
Anmälan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/courses

Vi behöver minst sex anmälda för att starta upp serien. Ta med dig din egen yogamatta eller ett liggunderlag samt en filt. Är det varmt ute kan det vara trevligt med en vattenflaska.
Vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!
Hoppas vi ses!
/Pia och Ann

YOGA SJÄLV HEMMA (juli)

Lär dig ett kortare program som du sedan kan använda hemma under sommaren. Programmet tar ca 45 min att genomföra, du får med dig det hem på ett papper och vi går igenom det tillsammans under våra kursdagar ihop. Starta morgonen med 45 min klass och följ upp det med frågor och genomgångar. Passet du får med dig är dynamisk yoga för hela kroppen. Hålls inne i yogastudion.

Måndag, tisdag, onsdag den 8, 9, 10 juli kl 9.00-10.30. Pris: 590 kr. Pia Burman.

MORGONYOGA PÅ NORDANÅ – FYRA GGR FÖR 400 KR

Välkomna att starta dagen på bästa sätt tillsammans med oss!
Väck din kropp med härlig morgonyoga i inspirerande utemiljö. Att yoga utomhus är en fantastisk upplevelse som stillar sinnet och fyller oss med ny energi.

Under fyra tillfällen möts vi och yogar på Nordanå kl 9.30-10.45. En mjuk start på morgonen med Viryayoga, meditation och avslappning. Du möter Ann Degerman under dessa fyra träffar och du är välkommen precis som du är!

Fredagar kl 9.30-10.45
Fyra gånger för 400 kr
Enstaka drop in 150 kr/tillfälle
Datum: Fre 19 juli, 26 juli, 2 aug och 9 aug

Anmälan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/courses
Vi behöver minst sex anmälda för att starta upp serien – så kom ihåg att anmäla dig så att kursen blir av! Anmäl dig gärna så tidigt som möjligt.

Ta med dig din egen yogamatta eller ett liggunderlag samt en filt. Är det varmt ute kan det vara trevligt med en vattenflaska.

Vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!
Hoppas vi ses!

STABILITET & EXPANSION (augusti)

Utforska virya nivå 1 med fokus stabilitet och expansion tillsammans med Ann. Här får du både hitta skydd för rörliga leder och storheten i dina egna rörelser. Du pulserar in och ut från mittlinjen med kontroll. Hålls inne i yogastudion.

Söndagar 15.30-17.00 den 4, 11, 18, 25 aug och 1 sept. Pris: 790 kr. Ann Degerman.

Fler kurser kan tillkomma!

Varmt välkommen att boka dig på sommarens kurser!