Kurser

Hos Zoloz hittar du kurser som kan hjälpa dig stärka din hälsa, öka livskvalitet, minska stress och stärka kroppen. Du är välkommen precis som du är och vi hoppas att du både känner dig stärkt och glad efter träffar hos oss. Du bokar dig på kurser via Zoloz bokningssida

”Dance for dummies”

Namnet anspelar på serien av böcker ”for dummies” som introducerar nybörjare för nya ämnen. Här får du lära dig grunder i dans, du får en dansmanual och du lär dig vett och etikett för danssalen. Dessutom får du dansa loss och känna efter om våra danskurser är något för dig. Rekommenderas för dig som är ny och sedan vill gå nivå 1-2.

Danskurs modern/jazz nivå 1-2.

De Simonsoninspirerade dansklasserna består av uppvärmning, teknikövningar och danskombination där vi får stärka och utveckla vår balans, koordination och rörlighet, men framförallt mötas i dansglädje! Kursen går på tisdagar kl 18.00-19.30 och leds av Ida Lindberg. Danssalen, Västerbottensteatern. Start 22 januari 2019.

Danskurs simonsonteknik, nivå 2-3

Kurs där vi dansar modern dans och jazzdans utifrån simonsonteknikens metodik. Kursen är för dig som dansat några år. Här lämnas utrymme för individen och du får metodisk uppvärmning, teknik och stretch som avslutas med danskombination. Dansglädje, hälsosamma rörelser och tillåtande miljö! Kursen går på torsdagar kl 18.00-19.30 och leds av Pia Burman. Danssalen, Västerbottensteatern. Start 24 januari 2019.
%d bloggare gillar detta: