Kontakt

Zoloz bedriver i huvudsak sin verksamhet i Skellefteå kommun, men gästar så klart även utanför kommunens gränser! Det handlar bara om att det kan bli en högre kostnad för resor och tidstillägg. I Skellefteå har jag en yogastudio på Storgatan 26 och dansen håller till i balettsalen på Västerbottensteatern eller en av danssalarna på Kulturskolan. Ibland poppar jag upp med yoga på orter runtom i kommunen. Jag har till exempel haft yogakurser i Båtvik, Byske och Kåge och på sommaren i Örviken samt på Nordanå bland annat. Jag kommer gärna till din ort om det finns intresse, lokal och det passar in i schemat! För evenemang eller friskvård på företag kommer jag gärna ut till dig om du har en bra lokal att vara i. Ta kontakt med mig för offerter eller bokningar. Jag svarar bäst på mail!

Pia Burman
070-5468627
pia@zoloz.se

Yoga

  • Zoloz yogastudio, Storgatan 26, 931 32 Skellefteå. Ovanpå Lindbergs reklam, på innergården bakom Markstedtska villan. (Yoga i Skellefteå)
  • Spegelsalen under Badhuset, Byske, ingång från baksidan (yogan i Byske)

Danssalar:

  • Balettsalen på Västerbottensteatern, ingång från Brännavägen (kvällskurser i dans)
  • Danssal på Kulturskolan, ingång stora entrén sedan höger och ner för en trapp (dagtidskurser i dans)

3 thoughts on “Kontakt

  1. Hejsan, jag undrar vad ni tar för att hålla i en kortare danskurs till en möhippa med 10-13 st?

    1. Hej Frida!
      Hoppas du ser detta svar… Jag tar 1200 kr för en timmes dans på möhippa. Om ni behöver lokal så tillkommer lokalkostnad på ca 100 kr/h. Detta gäller inom Skellefteå eller närheten av Skellefteå. Du kan även maila mig på pia@zoloz.se för en lättare kontakt! /Pia

Comments are closed.