Schema

 Direkt till bokningssidan. Boka dina klasser, kurser och workshops på bokningen. För att starta upp ett klippkort eller terminskort – maila pia@zoloz.se så sätter jag igång ett kort åt dig och skickar faktura. 

Vår

Vårterminen sträcker sig till den sista maj och fram till dess yogar du enligt schemat ovan. Du väljer om du vill betala per gång eller köpa klippkort.

Sommar

Fr o m den 1 juni till den 31 augusti erbjuder vi ett sommarschema. Du kan yoga med oss under hela sommaren och då möter du Pia, Sofia och Ann. Generellt sätt erbjuder vi yoga bas på måndagar, yoga flow/slow flow & yin på onsdagar och djup vila/restorative på söndagar. Under sommaren varierar det lite beroende på vem som är tillgänglig. Oftast har vi tre klasser i veckan, men ibland bara två. Du ser exakt vilka tider, klasser och lärare på bokningssidan.

Utöver klasser erbjuder vi flertalet sommarkurser som vi rekommenderar att ni kikar på!

Höst

Till hösten blir det lite förändringar hos Zoloz. Framförallt handlar det om att vi byter lokal. Snart får du veta mer om vart vi flyttar!

Förutom detta kommer vi att erbjuda lite fler kurser och lite färre drop in. Vi vill garantera att du får en fin upplevelse hos oss och en del av det är trygghet och progression i ditt lärande. Vi förstår att för flera av er passar drop in ändå bäst och behåller därför även det formatet.

Mer info kommer under sommaren!