Schema

Sommar

Fr o m den 1 juni till den 31 augusti erbjuder vi ett sommarschema. Du kan yoga med oss under hela sommaren och då möter du Pia, Sofia och Ann. Aktuellt schema hittar du på bokningssidan. Kom ihåg att boka klass senast kvällen innan så vi ser att vi har underlag för att köra. Ungefärligt schema:

Mån 18.00 Yoga bas
Ons 17.30 Yoga flow
Sön 18.00 Djup vila

Utöver klasser erbjuder vi flertalet sommarkurser som vi rekommenderar att ni kikar på!

Höst

Till hösten blir det lite förändringar hos Zoloz. Framförallt handlar det om att vi byter lokal. Den 1 augusti får vi tillgång till Storgatan 26 och då ska vi först fixa i ordning lokalen och sen kommer ni att bli inbjudna till ett Öppet hus för att se er omkring på nya platsen.

Fr o m den 1 september drar höstterminen igång. Vi kommer att erbjuda fler kurser och färre drop in. Vi vill garantera att du får en fin upplevelse hos oss och en del av det är trygghet och progression i ditt lärande. Vi förstår att för flera av er passar drop in ändå bäst och behåller därför även det formatet.

Vi letar även efter arbetsplatser som vill satsa på sin personals hälsa genom yoga, avslappning, dans eller hälsovägledning. Kontakta Pia för ett möte!