Viryayoga Weekend – yoga loss med kraft, energi och glädje 21-22 december​ i Zoloz Yogastudio.

Välkommen in i viryans underbara värld. En hel helg där vi får fördjupa oss i Viryayoga.

Helgen är perfekt för dig som är nyfiken på vad viryayoga egentligen är samt ett självklart val för dig som redan har förälskat dig i viryayogans kraftfulla flöden!

Vi kommer endast att ha tio platser till denna helg så att alla känner sig sedda, hörda och omhändertagna. Håll utkik så du inte missar din plats! Vi rekommenderar att du har viss yogavana sedan tidigare så att du orkar med och får ut så mycket som möjligt av helgen. En termins viyrayoga eller ca ett års annan dynamisk yoga kan vara bra som förkunskap.

Tid: 
21-22 december kl 8.00-13.00. Te, lättare frukost, gemenskap och ett helt gäng viryaklasser inklusive en workshop i viryans nivå 3 ingår. 

Pris: 
En dag: 650 kr
Båda dagarna: 1000 kr 
Vi rekommenderar att ni anmäler er till båda dagarna. Det kommer finnas åtta platser för hela helgen och två vardera på endagsbokningen. Om tio st vill gå hela helgen har de förtur.

Mer info:
En helg med härliga viryayogapass där fokus ligger på kraft, energi och glädje. 
Under dessa två dagar är vi hela tiden två lärare på plats. Vi erbjuder anpassningar och passningar som stöd för dig. Vi guidar dig genom viryayogans flöden och biomekanik där allt bygger på hälsosamma rörelser och hållbarhet. Vi vill att kroppen ska räcka länge! Genom att stärka, öka rörligheten och hitta kontrollen i rörelserna samtidigt som vi njuter och har roligt. 

Under helgen är vår filosofi att fokusera på selfcare: att ta hand om sig själv, vara vänlig mot sig själv och hitta strategier för att behålla balans och lugn inför julhelgerna. Vi hittar också stöd i varandra i gruppen och vi lämnar tid för samtal under dagarna. 

Lördag
08.00-08.30 Pia och Ann

Vi möts upp i yogastudion, tar en kopp te, presenterar oss för varandra och landar i nuet. Vi startar dagen i ring och den som vill får dela med sig om sina tankar i gruppen. 

08.30-09.30 Ann Degerman

Morgonyogapass där vi mjukt väcker kroppen på ett fint sätt. Här får du i lugnt tempo börja mjuka upp dina leder och stärka dina muskler. Ett inkännande pass där du landar i din kropp. 

Biomekanik: närvaro och grundning

09.30-10.00

Fikapaus med te och lätt frukost samtidigt som vi berättar mer om viryayogans grunder för dig som är nyfiken. Här berättar vi också om biomekaniska trappan inom virya samt berör ämnet selfcare igen.

10.00-11.20 Pia Burman

Förmiddagspass med fokus på rygghälsa. Här får du mjuka upp ryggen, hitta rörligheten och stärka upp såväl rygg som bål. Ett pass som lämnar en skön känsla efter sig. Utgår från Virya rehab och Virya strength and mobility.

Biomekanik: balansera höfter samt ryggradsfokus.

11.30-12.45 Ann Degerman

Lunchpass med flödande viryayoga. Här möter du några av morgonens positioner samt några till utmanare i ett mer flödande tempo. Det finns utrymme för anpassningar för dig som behöver. Passet ämnar till att få upp värmen, energin och kraften inom dig. Ett fysiskt ansträngande, men inte alltför krångligt, pass.

Biomekanik: mittlinjen

Söndag

08.00-08.30 Pia och Ann

Vi möts upp i yogastudion, tar en kopp te, presenterar oss för varandra och landar i nuet. Vi startar dagen i ring och den som vill får dela med sig om sina tankar i gruppen. 

08.30-09.45 Ann Degerman

Vi startar upp dagen med ett liknande pass som fick avsluta lördagen. Här blandas nivå 1 och 2 till ett skönt flöde som värmer upp och stärker din kropp. 

Biomekanik: mittlinjen

09.45-10.15

Fika och samtal kring hur vi kan hantera stress och behålla balansen även när det händer som mest. Vilka strategier finns i gruppen? Vilka är våra bäst tips? 

10.15-12.45 Pia Burman

Nivå 3 (workshop)

Under workshopen får du testa på hur nivå 3 inom viryan kan vara. Vi tar oss gott om tid för att utforska och leka med nivå 3. Du går in med ett nyfiket, öppet sinne och har roligt. Det är inte dödssvårt om du har yogat en del sedan tidigare och självklart erbjuder vi anpassningar vid behov! Precis som vanligt inom viryan!

Biomekanik: Balansera axlar

Anmälan är bindande och endast tio platser finns. Först till kvarn gäller. De tre första som anmäler sig får en ögonkudde på köpet.