Workshops

Vi erbjuder varje termin flera olika workshops med egna och gästande lärare. Här kan du hitta bra fortbildning på hemmaplan, inspirerande föreläsningar och schyssta rörelseklasser. Anmälan till olika workshops är bindande och görs via zoloz bokningssida:

Breathwork för klarhet med Maria Östlund den 25 oktober 17.30-19.30

Från en utsiktsplats rotad i hjärtrummet kommer du den här kvällen att få andas för en ökad klarhet. Vi har alla självbilder och sår djupt inprogrammerade i vårt undermedvetna. Sånt som begränsar vårt sätt att leva det liv som vi vill och längtar efter.  Breathwork är en självläkande meditationsteknik där andetaget hjälper dig att rensa ut emotionellt skräp och sätter dig i kontakt med dina känslor. Här leds du bort från det dagliga bruset i huvudet och in till kroppens klarhet och visdom. 

 

– Breathwork är en aktiv andningsmeditation.

– Breathwork hjälper till att synliggöra platser som behöver din kärlek och uppmärksamhet.  

– Breathwork ger dig bättre kontakt med din inre värld, så du kan förfina hur du rör dig från ditt center i den yttre världen. 

– Breathwork stärker din intuition.

Två timmar Breathwork med Maria Östlund. Pris: 300 kr. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Strength, yoga and science - bakåtböjningar med Nanny-Maja Anderback den 27 oktober kl 09.30-12.30

Zoloz välkomnar Nanny-Maja till nya studion! En fördjupande yogaworkshop som är perfekt för dig som vill fylla på med kunskap och inspiration!

Om workshopen:

Hur kan vi använda vetenskaplig kunskap om vävnad och principer från träningslära i vår Yogapraktik?

Detta är en workshop Nanny-Majas serie Yoga, Strength & Science. Vi använder oss av enkla principer från träningsläran för att göra yogan till ett smart verktyg och stärka våra vävnader både i rehabiliterings- och förebyggande syfte inför yogapositioner och annan träning.

” Wear, repair and prepare! “

Här utforskar vi hela ryggraden med fokus på styrka för hela kotpelaren. Perfekta övningar för att förbereda din rygg för bakåtböjningar eller lära dig nya tekniker för att kunna fördjupa eller förfina dina bakåtböjningar. Efter klassen får du med dig smarta övningar att lägga in i din övriga yogapraktik.

Söndag den 27 oktober kl 09.30-12.30. 

Pris: 400 kr. Bindande anmälan.  

Yinyoga de Lux med Sofia Lindblom den 17 november kl 9.00-12.00

När november är som mörkast…

Välkommen till en yinyogasöndag med extra allt!

Ge dig själv en uppladdning inför vintern och december med allt vad det innebär.Under denna förmiddag hinner vi med att både yoga och meditera under tre timmar. Om du längtar efter ett långt yinyogapass med långa holds och många positioner blandat med aktiverande långsamma dynamiska positioner så är denna söndag något för dig. Du kommer att ha tid för utforskning av positionerna och kanske hittar du nya ingångar till positioner som du inte trodde fanns. Klassen håller ett chakrafokus som ger en extra dimension på det som dyker upp i ditt utforskande. Låt tankar skingras, lugnet infinna sig och klarhet i kropp och sinne ta plats.

Förmiddagen avslutas med pranayamaövning och chakrameditation som sätter en skön ton inför december.

Söndag den 17 november kl 9:00-12:00

Pris: 400 kr

All utrustning finns i lokalen. Ta med mjuka varma kläder och sockar, egen yogamatta om du vill, vattenflaska.

Breathwork med Maria Östlund den 22 november 17.30-19.30

Maria Östlund från Love Yoga i Umeå kommer till Zoloz för en workshop i Breathwork. Mer info kommer!

 

Två timmar Breathwork med Maria Östlund. Pris: 300 kr. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.