Yogaklasser

Välkommen! Här kan du läsa mer om våra olika yogaklasser som vi erbjuder i studion på Storgatan 26 i Skellefteå.

Klasser kan bokas som enstaka tillfällen eller med ett klippkort med rabatterat pris. I studion är alla välkomna. Vi har en fin gemenskap som vi hoppas du vill vara en del av!

Viryayoga

En stor del av våra klasser är baserade på Viryayoga och dess hälsosamma rörelsefokus. Vi vill i dessa pass stärka dig – i din fysik likväl som i din yogapraktik och ditt sinne. 

Viryayoga byggs upp kring tio moduler som garanterar att du får ett allsidigt pass. Vi stärker kroppens vävnader, balans och ökar rörligheten på ett kontrollerat vis. Här finns plats för skratt och du är välkommen precis som du är! Finns i olika nivåer – se bokningen för schema och nivå på de olika passen. 

Vinyasa

Precis som med Viryayoga är vinyasa en stärkande form av yoga. Du rör dig i flöden och mönster som bygger upp kroppen i takt med ditt andetag. Både vinyasa och virya har sin grund i hathayogan. Under vinyasa hittar du även våra slow flow-klasser som är flödande men i ett lugnt tempo där du hinner känna in positionerna i dig själv utan att stressa. 

Yinyoga

På yinyogan möter du dig själv på mattan under långa stretcher.  Många dras till yinyogan för sinnets skull och att utmana sig själv i att vara i positioner ett längre tag. Yinyogan har sina egna namn på positioner och har en koppling till kinesisk medicin. Positionerna hålls en längre stund samtidigt som du vilar och är i lugnet.

Restorative yoga

Restorative yoga handlar om återhämtning och att vila på djupet. Här bäddar du in dig bland bolster och filtar och stannar i positionerna länge – ibland upp till 30 minuter! Allt handlar om att öppna upp, slappna av, vila och kommer ner i lugn- och rosystemets uppbyggande läge. Här är det inga faror som lurar, här får kroppens leder stöd samtidigt som du vilar i värme, mörker och tystnad. Här får du återhämtning på djupet.

Lunchyoga

För dig som gillar att yoga på dagen och kanske enklast får till tid vid lunch så erbjuder vi lunchyoga. Den bottnar i flödande Viryayoga och vi vill ge dig en chans att röra på kroppen, öka blodcirkulation och genomströmning till dina muskler, för att sedan landa i en härlig vila. Perfekt för dig som sitter stilla stora delar av dagen och vill få in lite rörelse och en omstart på dagen. 

Morgonyoga

Morgonyogan är en mysig stund där du får starta dagen med att mjukt röra på kroppen i ett lugnt tempo. Även här ligger grunden i viryans hälsosamma rörelsefokus men på ett mer meditativt sätt. Passar alla nivåer som vill börja sin dag med att mjukt röra på kroppen, värma upp, göra solhälsningar och enkla övningar.