fbpx
Yogastund i Zoloz yogastudio Skellefteå med charlotte . Restorative yoga och vakande vila.

Workshop i Zoloz Yogastudio, Storgatan 26 i Skellefteå. 

Varmt välkommen till en stund att landa i djup vila tillsammans med någon som du tycker om.

Under två timmar ägnar vi oss åt att aktivera lugn och ro systemet i kroppen och att ta hand om varandra. Charlotte guidar er in i några få restorative yoga-positioner där du får stanna en längre stund. Din vän, partner eller någon annan som du tycker om hjälper dig att komma tillrätta i positionen för maximal vila, pysslar om dig och sitter vid din sida under vilan.

Charlotte guidar och hjälper er då ni behöver. Ni får turas om att vila i olika positioner och att pyssla om varandra.

Det här är för dig som längtar efter att hänge dig åt den ljuva vilan, som behöver återhämtning och som önskar ge och få omtanke under denna stillsamma stund.

Att vaka över den som vilar kan vara något av det finaste som finns.

Anmäl dig och din vän samtidigt via Zoloz bokningssystem  Observera att bokningen gäller per par och ska bara fyllas i en gång. Den här dagen tar vi endast emot sju par. 

Pris 250 kr per person (500 kr per par)

Yogamatta, bolster, block, bälten och filtar finns på plats. Ta med två kuddar och en extra filt för bästa bekvämlighet.

Charlotte finns på plats från kl 12.30 om ni vill komma en stund innan och ta en kopp thé. Hör av dig till henne om du har några frågor: yoganastet@yttervik.se eller 070-6588156.

Varmt välkommen att vara med! 

Jag driver Yoganästet i Yttervik och Bureå och är utbildad yogalärare, 200 h sedan 2018. Jag har vidareutbildat mig i yinyoga, restorative yoga och reiki. Jag har ibland reiki-behandlingar på Zoloz samt kommer att vikariera på vissa klasser under hösten 2019. Jag guidar med värme, tydlighet och trygghet.