fbpx

Barnyogautbildning i tre dagar hos Zoloz. I samarbete med Yogi Beans från New York.

Yogi Beans återvänder till Zoloz Yogastudio i Skellefteå!

Den 21-23 februari 2020 har du möjligheten att utbilda dig till barnyogalärare i Skellefteå. Det är en kurs på tre dagar där du får ta till dig ett gediget och välbeprövat material med yogaövningar för barn i åldrarna 2-10 år. Passar dig som möter barn varje vecka. 

Under kursen utlovas skratt, glädje, kreativitet men också massor av matnyttig information, ett rikt program med andningsövningar, meditationer, mindfulnesslekar, yogapositioner och hur du kan sätta ihop dessa olika delar till spännande yogaäventyr för just din åldersgrupp.

Om du frågar mig är det här något du inte vill missa! När Yogi Beans var här i juni 2019 hade vi fantastiskt roliga och lärorika dagar tillsammans. Vi skrattade, lekte, stöttade varandra och övade oss i konsten att leda yoga för barn. Det var helt fantastiskt – även om du inte vill hålla i barnyoga i framtiden så kan jag rekommendera kursen för din egen skull! /Pia

Yogi Beans är grundat av Lauren Chaitoff i New York. Hon har skapat en underbar yogautbildning för dig som vill yoga med barn i åldrarna 2-10 år. Hon brinner för att sprida barnyoga till fler och har sedan 2018 ett samarbete med Zoloz Yogastudio dit hon skickar sin svenskfödda lärare Carolina Lindoff att leda kursen.  Yogi Beans utbildning är beprövad och väldigt innehållsrik. Den har blivit utsedd till New Yorks bästa barnyogautbildning av New York Times. Jag blev imponerad när jag såg kursmaterialet och lärde mig innehållet. Det är otroligt innehållsrikt, beprövat och strukturerat. Det är bara den egen fantasi som sätter gränser kring hur många olika barnhyogaklasser du kan skapa med materialet i din hand!

Med Yogi Beans lär du barn yoga på ett språk de förstår och älskar! 

Under kursen i juni 2019 hade vi så otroligt roligt och härliga dagar tillsammans. Så många skratt och så mycket kunskap och inspiration! Se bildspelet nedan:

Innehåll:

250+ yogapositioner, 20+ andningsövningar, 40+ yogalekar, meditationer, temasagor, planering för barn 2-10 år, partneryoga för familj och vänner, hur du undervisar föräldrar & barnklasser, återhämtningsövningar, intro till yogafilosofi och hur du kan marknadsföra dig inom barnyoga. Här kan du läsa mer om kursens innehåll: About Yogi Beans Kids Yoga Training (25 Hour).

Du får låna yogamatta, block, band, bolster och filt i yogastudion. Carolina har med sig särskilda barnyogaprops. Kyl, spis och micro finns att låna för dig som vill ha matlåda med dig. Det är också nära till centrum och att köpa mat. Allt du behöver ha med dig är mjuka kläder som är lätta att röra sig , en anteckningsbok och penna. Under kursdagarna bjuder vi på kaffe och te. Välkommen!

Carolina Lindoff: 

Lärare för kursen i Skellefteå är Carolina Lindoff. Carolina är uppvuxen utanför Göteborg och gick danslärarutbildningen i Piteå innan hon flyttade till New York. Idag bor hon där med sin man Eloy och arbetar heltid med yoga, bland annat barnyoga genom Yogi Beans samt med att utbilda nya barnyogalärare. Nu kommer hon hit och erbjuder deras utbildning för andra gången. En chans för oss att få ta del av den, på svenska, i Sverige! 

”En dag som barnyogalärare kan vara väldigt varierande! Du kan börja dagen med att vara på yogaäventyr i djungeln för att senare samtala om yogafilosofi på ett sätt anpassat för 10-åringar. Jag älskar att få uppleva yoga tillsammans med mina elever! ” – Carolina Lindoff

Om du vill gå en rolig och lärorik utbildning inom barnyoga så har du alltså chansen i februari – här i Skellefteå!
Kursen ges på svenska med kursmaterial på engelska. Det blir roliga, lustfyllda dagar som förbereder dig för att yoga tillsammans med barn mellan 2-10 år. Under kursdagarna kommer du att få läxa och när du avslutar kursen är du direkt redo att köra igång med ditt första yogaäventyr!

Tider:

Kursen ges helgen den 21-23 februari. Fredag och lördag kl 09.00-18.00, söndag kl 10.00-17.00. Tre dagar fullspäckade med skratt, genomgångar, yoga, gemenskap, kunskap och massor av bra övningar att använda ihop med barn! 

Plats:

Vi håller till i Zoloz Yogastudio på Storgatan 26 i Skellefteå. Yogastudion ligger på innergården med avskilt läge och mysig atmosfär. Allt du behöver finns att låna på plats!

Priser:

Det finns tre olika priser på kursen. Bokar du tidigt får du rabatt. Det finns också ett särskilt pris för dig som jobbar inom förskola och skola (mot uppvisande av intyg).

Standardpris: 6250 kr

Med lärarrabatt: 5750 kr

Nu kan vi även erbjuda ett studentpris för feb 2020: 3125 kr!

 

Efter träningen 2019:

”Tack för en magisk o innehållsrik helg o kurs! Glädje, kunskap, idéer , utmaningar, värme, hjärta, hjärna, kropp, sinne! 💕Yoga till liten som stor!” – Helen