fbpx

Boka

Välkommen att boka in din yogastund hos oss. En stund för egentid, att ta hand om dig själv och få koppla bort allt annat.

Aktuella klasser, kurser och workshops finns alltid på bokningssidan. Vi ber dig att boka i förväg så vi kan planera på bästa sätt. 

Priser Yogakort

Medlemskort: 990 kr/månad för obegränsad tillgång till öppna klasser. Introduktionskort för nya kunder för 500 kr första månaden. Rabatt på vissa kurser och workshops.

10-kort: 1550 kr, giltigt i sex månader för bokning på öppna klasser.

Enstaka klass:  130-175 kr per gång betalas med swish: 123-4957999

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv

Välj mellan att boka in dig på kurs, workshop eller öppna klasser. Bokningar till kurser, workshops och event hittar du under kursfliken på bokningssidan. Du får en faktura på mailen innan aktiviteten drar igång. I vissa fall betalar du med swish och får då ett infomail om detta.  

Öppna klasser hittar du under klassfliken. Här använder du enklast medlemskort eller klippkort, men du kan också välja att betala per tillfälle. Klasser måste avbokas senast tre timmar innan start, annars debiteras du för klassen. Du avbokar genom att följa länk i bekräftelsemailet. För att få reda på aktuella bokningar och utgång på kort kan du klicka in dig på “mina klassbokningar” och “mitt TouchUp PayToGo” högst upp till höger när du är inne på klassbokningssidan.

Beställ medlemskort och klippkort genom att maila till pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt kort som bokningen automatiskt känner av. Du avbokar enkelt genom att följa länken du fått i din bokningsbekräftelse, senast tre timmar innan. 

Tänk på att våra kurser har bindande anmälan och att du måste avboka klasser senast tre timmar innan de drar igång. Om det är för få bokningar förbehåller vi oss rätten att ställa in.