Boka

I januari 2019 öppnade Zoloz yogastudio på Södra Järnvägsgatan 38B i Skellefteå. Du hittar bokningssidan här . 

Du kan fritt boka tider för yogaklasser, kurser och massage. Har du ett befintligt kort dras bokningen därifrån. Annars betalar du på faktura eller med swish. Massage betalas på plats i samband med din behandling.

Om du vill boka ett terminskort eller köpa klippkort gör du detta genom att maila pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt klippkort/medlemskort som automatiskt håller reda på hur många klipp du har kvar och när det är dags att fylla på. Terminskortet gäller för obegränsat antal klasser på grundschemat fram t o m den sista maj.

Priser Zoloz

Terminskort på yogastudion: 2500 kr (giltigt t o m sista maj)

10-kort: 1500 kr (giltigt i sex månader)

5-kort 775 kr (giltigt i tre månader)

Drop in – 175 kr

Lokalhyra – 200 kr/h*

Massage 30 min – 375 kr

Massage 60 min – 700 kr

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv

Om du vill yoga regelbundet på öppna klasser är det bästa valet terminskort. Vill du komma lite då och då kan klippkort vara ett bättre alternativ. Vill du fokusera på en särskild inriktning eller fördjupning är kurser ett bra komplement. Du kan också välja att enbart boka in dig på kurser, workshops och retreats. Valmöjligheterna finns och det är du själv som väljer hur du på bästa sätt får in din stund för dig själv hos oss!

Hösten 2019 kommer vi att ge fler kurser och färre drop in-klasser.

*Boka lokal

Om du vill boka yogastudion kontaktar du pia@zoloz.se och gör en förfrågan på dag och tid. Grundhyran är 200 kr/h och då ingår även lån av yogamattor och -props, tillgång till kök, toalett, dusch, omklädning och lounge. För längre bokningar och tidsperioder kan priset justeras.