Boka

Boka din yogastund hos Zoloz Yogastudio i Skellefteå

Välkommen att boka in dig på klasser, kurser, retreats och workshops hos oss. Bokningen görs via systemet TouchUp Booking. Följ knappen nedan för att komma direkt till Zoloz bokningssida: 

Välj mellan att boka in dig på kurs, workshop eller att använda klippkort på öppna platser. 

Bokningar till kurser, workshops och tillfälliga event hittar du under kursfliken. Du får sedan en faktura på mailen innan aktiviteten drar igång. I vissa fall betalar du med swish och får då ett infomail med detta.  

Öppna platser på klasser hittar du under klassfliken. Beställ ditt klippkort via mail: pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt klippkort som automatiskt håller reda på hur många klipp du har kvar och när det är dags att fylla på. Du avbokar enkelt genom att följa länken du fått i din bokningsbekräftelse, senast tre timmar innan. 

Tänk på att kurser är bindande anmälan och att du måste avboka klasser senast tre timmar innan de drar igång. Om det är för få bokningar förbehåller vi oss rätten att ställa in.

 

Priser Zoloz

För dig som vill köpa klippkort erbjuder vi tre olika varianter under hösten 2019. Alla tre är giltiga terminen ut, dvs till årsskiftet. 

20-kort: 2950 kr 

10-kort: 1600 kr 

5-kort 800 kr 

Enstaka klass – 175 kr

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv