Pris/Boka

I januari 2019 öppnar Zoloz yogastudio i skellefteå. Bokningen är öppen och du hittar bokningssidan här . 

Vi arbetar på att även koppla en betalningslösning direkt till bokningen. Tillsvidare får du faktura utskickat på mail kopplat till dina bokningar. Om du vill boka ett terminskort för våren eller klippkort gör du detta genom att maila pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt klippkort/medlemskort som automatiskt håller reda på hur många klipp du har kvar och när det är dags att fylla på. Terminskortet gäller för obegränsat antal klasser på grundschemat fram t o m den sista maj.

Priser Zoloz

Terminskort på yogastudion: 2500 kr

10-kort: 1500 kr

5-kort 775 kr

Drop in – 175 kr

Lokalhyra – 200 kr/h*

Kurser, workshops och retreats har individuella prissättningar. Du ser alla aktuella priser på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv

Om du vill boka ett terminskort eller klippkort mailar du pia@zoloz.se så lägger jag upp ett kort åt dig! Det fungerar sedan digitalt och bokningssystemet känner av att du har terminskort eller klipp att använda.

Betalning för kurser, klippkort och terminskort sker tillsvidare genom faktura eller swish 123-4957999.

Om du vill yoga regelbundet på öppna klasser är det bästa valet terminskort. Vill du komma lite då och då kan klippkort vara ett bättre alternativ. Vill du fokusera på en särskild inriktning eller fördjupning är kurser ett bra komplement. Du kan också välja att enbart boka in dig på kurser, workshops och retreats. Valmöjligheterna finns och det är du själv som väljer hur du på bästa sätt får in din träning!

*Boka lokal

Om du vill boka yogastudion kontaktar du pia@zoloz.se och gör en förfrågan på dag och tid. Grundhyran är 200 kr/h och då ingår även lån av yogamattor och -props, tillgång till kök, toalett, dusch, omklädning och lounge. För längre bokningar och tidsperioder kan priset justeras.