fbpx

En av vårens kurser - Dynamisk yoga - Möt viryayogans nivå 2

En yogagrupp som börjar utforska viryans nivå 2. Här får du stärka kroppen, utmana balansen och bli skönt trött innan vilan. Tidigare yogavana från hatha/flow/vinyasa/virya rekommenderas. Det här är den givna fortsättningen för dig som tidigare gått virya 1. 

En yogagrupp för dig som vill bli starkare, få bättre balans och mjukare leder. Här är det viryans nivå 2 som står på schemat. Under kursen får du yoga utifrån viryayogans härliga nivå-2-flöden samtidigt som nivå 1 kan smyga sig in emellanåt för variation och anpassningar. Det är allsidiga pass där du får yoga för hela kroppen, lära dig fiffig biomekanik för hälsosamma rörelser, hitta in i din kropp och njuta av att röra på dig, sträcka på kroppen och sedan landa i djup vila. 

Kursen passar bra för…
… Dig som gillar fysisk yoga i rörelse

… Dig som sedan tidigare har gått viryans nivå 1 eller andra flöden

… Dig som vill yoga på ett schysst sätt för kroppen men ändå ta i

Du kan stanna på nivå 2 så länge du vill och när du är redo att gå vidare finns nivå 3 och specialkurser där och väntar på dig. En strukturerad och tydlig metod för att gå vidare inom yogan på ett tryggt sätt. I viryayogan genomsyras klasserna av ett schysst tänk för hela kroppen. Vi vill kunna yoga länge!

Under den här kursen paras det ihop med chakrasystemet och dess existentiella frågor som utgör det filosofiska temat på kursen. Perfekt mix!

Känns det här som något för dig? Är du redo? Anmäl dig idag genom att klicka på knappen här nedanför! Välkommen!

vårkurs yogakurs viryayoga 1 Zoloz yogastudio skellefteå

Ledare för kursen är Ann Degerman. Ann har undervisat i viryayoga nivå 1 under ett års tid och guidar dig tryggt genom flödena. Hon håller just nu på att utbilda sig inom nivå 2 och tycker att viryans system är fantastiskt! Till vardags jobbar Ann som socionom på beroendeenhet. 

Kursdetaljer

Plats: Zoloz Yogastudio på Storgatan 26. Yogastudion ligger på innergården, en trappa upp. 

Tid: Måndagar 17.45-19.15 med start den 6 april. Totalt åtta träffar. 

Pris: 1250 kr. Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser på kursen. 

Kursen leds av Ann Degerman och hålls i samarbete med Studieförbundet Bilda.