fbpx

Välkomna till en dag för hjärtat med Emma från Livsfabriken, Nina från Rädda ett liv och Pia från Zoloz Yogastudio!

EN DAG FÖR HJÄRTAT
Den 8 februari bjuder vi in till en härligt omhändertagande och kärleksfull dag i Zoloz Yogastudio. Du får bli ompysslad av oss under dagen samt ta med dig nya lärdomar för att ta hand om dig själv efteråt. Det blir ett dagsretreat tillsammans med Emma från Livsfabriken, Nina på Rädda1liv och Pia från Zoloz Yogastudio.

Vi möts kl 8.30 och avslutar kl 16.00.

Innehåll under dagen:
– Kurs i hjärt- och lungräddning
– Kärleksmaten: en föreläsning om antiinflammatorisk kost
– Hjärtöppnande yogasekvens och avslappning

Under dagen ingår även te, frukt, nötter samt en värmande lunch och kaffe på maten. Allt du behöver finns på plats; dockor för HLR, yogamattor, filtar och props samt mat och snacks under dagen. Du får med dig tips och verktyg om hur du kan använda dina nya lärdomar hemma, tex recept från Livsfabriken och några hjärtöppnande yogaövningar. Du får stärka kärleken till dig själv, till maten och till andra. Välkommen!

Pris:
Ordinarie 1150 kr
Early bird till den 8/1 för 900 kr.
Endast 18 platser denna dag. Först till kvarn gäller och bokningen är bindande (men ej personlig).

Du bokar dig via Zoloz bokningssida: https://zolozyoga.touchupbooking.com/sv/Courses

Om HLR (Hjärt Lung Räddning):
I en HLR-vuxen grundutbildning får man som deltagare praktiskt lära sig HLR, öva på att använda en hjärtstartare, bedöma andning, stabilt sidoläge samt vad man gör om någon sätter i halsen. Inga förkunskaper krävs.

Om yogan:
Yogapasset denna dag fokuserar på hjärtöppnande positioner samt kärleksfull vänlighet inför dig själv och andra.

Om Kärleksmaten:
Vilken betydelse kan den antiinflammatoriska kosten ha för hälsan, lusten och hormonbalansen? Hur kan kosten vara en kärlekshandling till dig själv, och hur lär vi oss tolka kroppens signaler på lämplig/olämplig kost? Inspiration och kunskap, för dig som vill använda kosten, som en del i livsbalansen.

Varmt välkomna på en dag för hjärtat tillsammans!