fbpx

Välkommen till en retreatdag i Niemisel, i närheten av skog och natur yogar vi en heldag den 28 juni.

Kula Bazaar Skogen och Zoloz Yogastudio återvänder till Niemisel för en heldag yoga i juni 2020. 

Vi kommer att yoga hela söndagen den 28/6 i Bygdegården, Älvens Hus, och självklart hoppas vi att det är många av er som vill komma. Det betyder mycket att kunna erbjuda yoga utanför staden där vi har stöd av skogens läkande krafter.

Vi startar upp dagen med te och ett varmt välkomnande, för att sedan erbjuda er två stycken långa och lärorika yogaworkshops. Jag är så glad att jag denna dag får vara en del av Petras fina arrangemang. Petra driver Kula Bazaar Skogen och har tidigare besökt Zoloz vid flera tillfällen.

Jag kommer med all min kunskap och inspiration att guida er igenom en mjuk och dynamisk viryayoga för höfterna.

Yogaworkshop för höfterna

Våra höfter kan ibland bli bortglömda, svaga och orsaka smärta. Det kan i sin tur påverka såväl rygg som knän och den här dagen fokuserar vi under min workshop på att stärka upp höftområdet. Du får stärka såväl musklerna runtomkring dina höfter som inuti. Sätesmuskulatur och höftböjare får sig en omgång. Vi använder oss av styrka och mobilitet för att komma åt området, men gör även release för höftböjare och stretch för framsida lår och säte. Du kommer att få med dig smarta tips för hur du kan stärka upp det här området – ta med anteckningsbok om du vill skriva ner någon övning! Workshopen utgår från viryayogans strength and mobility + virya rehab i en specialbyggd workshop för höfterna. Du får utforska och utmana dina höfter på ett tryggt vis – allt utifrån din egen kropp!

Vem vill inte ha happy hips?

Möten, minne och erfarenheter ligger inkapslade i spända muskler och när du ger dig själv möjlighet att slappna av i din kropp tillåter du också ditt medvetande att återuppleva.

I denna långa yogapraktik med Petra under eftermiddagen skapar vi trygga och återhämtande positioner för att du ska få stöttning att

sakta ge dig själv arbetande muskler.

Känslor och stress muskel som kopplar själens muskel och

verktyg att slappna av i dina trötta och hårt

är lagrade i våra höfter, psoas är en primär ihop överkropp med underkropp. Psos kallar vi den är ofta svag och komprimerad.

Du kommer att få uppleva intuitiv rörelse och stanna upp i läkande restorative/yin positioner med fokusering på dina höfter.

Om Pia Burman:
“Jag är en passionerad yogalärare, och egentligen är jag en nörd som inte kan sluta studera och lära mig. Jag är fantastisk på att hitta

det positiva i situationen och jag har ägnat större delen av mitt liv åt att utforska rörelse och uttrycka mig genom min kropp.
Jag vill hjälpa människor att uppleva storheten i sina kroppar och allt de KAN göra med dem. Jag är här för att påminna dig om att du aldrig är för gammal, det är aldrig för sent och att din kropp är en fantastisk plats att vara i och fantastisk i allt det den kan göra.

Certifierad viryayoga och virya-rehabyogalärare 500h med bla påbyggnader inom virya rehab, yogaterapi, strength and mobility, praktisk anatomi, fördjupad biomekanik och restorative yoga. RYT-500 hos Yoga Alliance.

Hälsovägledare vid LTU med en fil. kand. inom hälsopromotion Undervisat dans sedan 2004 och är certifierad simonsonlärare för master Lynns Simonson i New York.
Driver Zoloz Yogastudio i Skellefteå

Om Petra Karp Gidlöf:

yogalärare
kreatör
spirituell kick ass coach
reikihelare
äger och driver Kula Bazaar & Studio, LÅ och SKOGEN

För mig handlar yoga om så mycket mer än att röra sig på yogamattan. Jag låter medvetna andetag få vara yoga, sedan om jag är stilla eller rör mig är oväsentligt.
Det som inspirerar mig som mest just nu är den tysta kommunikationen, en känsla som du kan uppleva utan att sätta fingret på vad det är. Vad är ditt unika uttryck i form av rörelse, kreativitet och tystnad. Vi är alla en del av naturen och hur kan vi omfamna tryggheten från jorden till att stötta oss i att tappa kontrollen. För jag tror att det är först när vi vågar slappna av och stanna upp som vi kan reflektera och medvetet förändra våra liv.

Praktiskt:
Begränsade platser: 12 st
Plats: Niemisel, Älvens Hus
Tid: 10-18:00 28/6 2020
Early Bird pris tom 30/4 2020 1500:- därefter 1750:- per person.

Du bokar dig via Kula Bazaar & Studios hemsida och först när din betalning är gjord har du din plats bokad.
Swish 123-1460229 märk din betalning YogadagNiemisel
Kom ihåg att yoga är berättigad till friskvård! Du får ett kvitto vid betalning.

I priset ingår:
Lunch med hembakt bröd
Två yogaworkshops, förmiddag & eftermiddag
Te, kaffe, sött och snacks
Lån av block, band, bolster och filt. Behöver du låna yogamatta så meddela detta vid din bokning.

Vid bokning glöm inte att uppge matönskemål/allergi, lunchen som serveras är vegetarisk.

Om det blir färre deltagare än 10 kommer vi dessvärre att ställa in evenemanget och du som deltagare meddelas om detta via mail.