fbpx

En av våra populära kurser - Gravidyoga för trimester 2 & 3

Sofia Lindblom leder gravidyogagrupp för dig i trimester 2 och 3. Ny kursstart den 6 maj!

Gravidyoga tar särskilt hänsyn till den gravida kvinnan. Yogapraktiken fokuserar på stabilitet, cirkulation och återhämtning för kropp och sinne. Gravidsymtom som foglossning, illamående, trötthet och svullna leder är inget hinder, tvärtom kan dessa symtom lindras av yogan.

Vi vill öppna upp och göra plats för dig och för barnet. Gravidyoga erbjuder dig att landa i nuet och få kontakt med dig själv och kursen ger viss förlossningsförberedande övning, både i andning och positioner. Vi berör också perioden efter förlossning, den 4:e trimestern, där återhämtningsövningarna i gravidyogan kan komma väl till pass.

Som gravid behöver du inte ha några förkunskaper i yoga för att komma till gravidyogan. Denna gravidyoga passar dig som kommit in i trimester två och det går att vara med ända till vecka 40-41. Denna stund är till för dig och ditt barn. Varje kurstillfälle kommer vara uppbyggt på liknande sätt men innehålla lite olika teman. Tex andning, höfter, axlar, fötter, rygg, släppa taget osv.

Kom som du är till varje klass och göra bara det du kan. Graviditeten kan överraska dig och behöver du bara vila en onsdag så kom ändå så hittar vi några restorativepostitioner som du kan inta.

Låter det som något för dig? Boka din plats på knappen nedan! Välkommen!

Ledare för kursen är Sofia Lindblom. Sofia är utbildad gravidyogalärare och har tidigare haft liknande grupper. Hon är ett tryggt stöd under kursen.

Kursdetaljer

Plats: Zoloz Yogastudio på Storgatan 26. Yogastudion ligger på innergården, en trappa upp. 

Tid: Onsdagar 19.00-20.15, fem träffar. Nästa kursstart den 6 maj. 

Pris: 750 kr. Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser på kursen. 

Kursen leds av Sofia Lindblom och hålls i samarbete med Studieförbundet Bilda.