fbpx
Välkommen till Zoloz Yogastudio i Skellefteå. Värme, kunskap, glädje, gemenskap

Ny hos oss? Då ska du börja med en intro-månad!

Du får testa alla våra yogaklasser obegränsat för bara 500 kr!​

Introkortet är till för dig som aldrig tidigare yogat hos oss. Med introkortet kan du yoga obegränsat under en månad och boka in dig på så många klasser du vill. Här ingår också vägledande samtal med någon av oss i början och slutet av din provperiod. Inleningsvis får du en introduktion till yogastudion samt tips om vilka klasser på schemat som kan vara bra att börja med. I slutet samtalar vi om vilket av våra medlemskort som kan passa dig bäst, utifrån hur ofta du vill yoga och vilka klasser du gillat bäst. 

Introkortets värde är 1290 kr, vilket är priset på vårt obegränsade medlemskort varje månad. Vi erbjuder ett väldigt rabatterat erbjudande som inledning hos oss så att du ska våga prova och sedan veta att du har hittat rätt innan du investerar några stora summor pengar. Självklart kan du sedan använda ditt friskvårdsbidrag på yoga! Du får underlag att lämna in till din arbetsplats i samband med köp av kort. 

Introkortet kan betalas via faktura eller swish – du väljer! Det kan även ges bort i gåva. Informationen vi behöver från dig är namn, telefon och e-post till personen som ska ha kortet. Kortet är personligt. 

Under provperioden har du tillgång till alla våra klasser, i mån av plats. Först till kvarn gäller på bokningssidan och du har samma rätt som alla andra att knipa en plats. Du har även tillgång till yogautrustning som du får låna på plats eller möjlighet att köpa ett start-kit i yogashoppen för 600 kr (matta, två block och ett band). I samband med våra yogaklasser bjuder vi också på en kopp te. 

Bokning och frågor: kontakta Pia Burman, studioägare, på pia@zoloz.se.