fbpx

Välkommen in på julmys i yogastudion den 15 december.

Den här dagen kan du mingla, fika, prata, yoga och testa reiki i studion. Vi har också öppet shoppen för dig som vill köpa något inför jul.

Söndagen den 15 december kl 10.00-14.00 välkomnar vi er till studion för ett yogamys tillsammans. Vi har öppet shoppen, bjuder på fika och yogar tillsammans för de som vill. 

Pia, Sofia och Ann är alla på plats och vi ser fram emot att möta er, fika ihop och yoga tillsammans. Under dagen håller vi också några yogapass som du kan boka in dig på. Vi har öppet i shoppen så att du kan fynda julklappar till någon du tycker om (eller något fint till dig själv?). I shoppen har vi allt som behövs för en härlig yogastund; yogamattor, block, band, filtar, bolster och ögonkuddar samt vackra tänkvärda böcker och doftljus från Hing Organics. Välkommen in att klämma, känna och kanske göra ett köp mellan yogapassen och fikastunderna.

Den här dagen får vi också besök från Petra på Kula Bazaar och studio. Hon tar med sig saker från sin yogashop och erbjuder även en prova på reiki samt berättar om hur du kan vara med på reiki på distans med henne.

Yogapassen hittar du som vanligt i bokningen

Under dagen kommer vi även ha en insamling till Musikhjälpen.