fbpx

Klippkort hos Zoloz finns i tre olika storlekar; femkort, tiokort och tjugokort. Korten lagras digitalt i bokningssystemet och du köper ditt kort genom att kontakta Pia  Klippkorten har en begränsad hållbarhet och vi rekommenderar dem främst till dig som yogar oregelbundet hos oss men ändå vill ha ett rabatterat pris. Yogar du regelbundet rekommenderar vi i stället att du köper ett av våra medlemskort med månadsbetalning. 

Priser klippkort

Femkort: 800 kr, giltigt i tre månader från inköp

Tiokort: 1600 kr, giltigt i sex månader från inköp

Tjugokort: 2950 kr, giltigt ett år från inköp

När du har beställt ditt kort får du en faktura på mailen. Om du hellre vill swisha avgiften anger du det i ditt beställningsmeddelande. Fakturorna betalas generellt inom 15 dagar från utskick.

Öppna platser på klasser hittar du under klassfliken i bokningen. Beställ ditt klippkort via mail: pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och e-post till personen som ska ha kortet. Du får då ett digitalt klippkort som automatiskt håller reda på hur många klipp du har kvar och när det är dags att fylla på. Du avbokar enkelt genom att följa länken du fått i din bokningsbekräftelse, senast tre timmar innan. Har du inte avbokat tre timmar innan klass kommer ett klipp att dras från ditt kort ändå. 

Vid för få bokningar förbehåller vi oss rätten att ställa in. Tumregel är minst tre anmälda för att vi ska köra en klass på schemat. Aktuellt schema hittar du alltid på bokningssidan. Ändringar kan komma att göras under terminen.