fbpx

Välkommen till en kurs i Viryayoga där vi blandar nivå 2 och 3 till roliga, utmanande flöden!

Det här är kursen för dig med tidigare yogavana som vill utmana dig med roliga flöden samtidigt som du fördjupar dina yogakunskaper och lär dig mer om olika asanas. Du tycker om en fysisk yogapraktik med fokus på hälsosamma rörelser och biomekanik varvat med filosofiska teman.

Under den här kursen ligger viryayogans nivå 2 som grund samtidigt som vi plockar in moduler från nivå 3 för ytterligare utmaning. Instruktionsklass där flöde varvas med tydliga instruktioner. Självklart med fokus på hälsosamma rörelser och stärkande teman. Välkommen!

Info om kurs:

Tisdagar 19.30-21.00, start 14 januari
12 träffar, pris 1950 kr.
Lärare: Pia Burman, certifierad viryayogalärare 500h. (I mars hoppar Ann in och leder två av klasserna.)

Vi reserverar 10 platser för dig som vill gå kursen men öppnar även upp några platser för de med klippkort och medlemskort. Fördelar med att gå den som kurs är att du bokar fast en tid med dig själv varje vecka, får in en god rutin och att yogapraktikten blir av. Det kommer även vara en progression genom kursen där vi går från modul till modul. Om du som kursare missar något tillfälle kan du få igen det som ett klipp på annan klass om du meddelar i förväg.

Den här kursen är på fortsättningsnivå och för att gå den bör du ha tidigare vana av dynamisk yoga eller vinyasayoga. Du behöver däremot inte ha yogat just viryayoga tidigare. Det finns inga krav på vad du klarar eller inte klarar av – vi erbjuder alltid anpassningar – men det är inte lämpligt att komma in helt ny på denna kurs. Då hänvisar vi istället till Virya 1-2 eller introkurserna först. Om du har koll på de vanligaste positionerna och hur du ”gör en vinyasa till hunden” är du välkommen!

Allt du behöver finns att låna på plats i yogastudion men du är välkommen att ta med dig din egen matta och yogaprops om du vill. I samband med varje tillfälle bjuder vi på en kopp te. Kom gärna en stund innan eller stanna lite efteråt för en pratstund med de andra deltagarna!