fbpx

Välkommen till en stärkande yogakurs med grunden i viryans nivå 1.

Det här är kursen för dig som gillar en fysisk yogapraktik och vill fokusera på grunderna i ett behagligt tempo. Här är fokus på viryayogans nivå 1 samtidigt som moduler från nivå 2 kan dyka upp för variation och utmaning när ni är redo. 

Här behöver du ingen tidigare erfarenhet, men det kan vara bra att kombinera med introkursen om du är helt ny så du får chansen att bryta ner de olika positionerna mer. 

Måndagar kl 18.00-19.15, start 13 januari
12 träffar, 1950 kr
Ledare: Ann Degerman, viryayogainstruktör

Den här kursen har även öppna platser för den som vill boka med sitt klippkort eller medlemskort. Du väljer själv hur du vill lägga upp ditt deltagande. För dig som gillar tryggheten och regelbundenheten i att boka dig på kurs så välkomnar vi dig att boka kursalternativet. Då vet du att du har en plats reserverad i ditt namn varje vecka, att du har en inbokad yogatid regelbundet och att du får ta del av hela kursens upplägg och progression.

Viryayoga är uppbyggt av tio olika moduler för en allsidig träning, ett biomekaniskt tema per klass där du lär dig hitta schyssta lägen i kroppen, ett filosofiskt tema som kan vara allt från mindfulness till yoga sutras samt ”kom som du är”. Välkommen!