fbpx

Vi erbjuder livestreamade klasser - både i grupp och privat

Just nu befinner vi oss i en tid med mycket oro och rädsla kring corona-viruset (läs våra riktlinjer till corona). I allt som händer runtom oss, med hyllor som gapar tomma i affären, människor som dömer andra och försök att undvika smitta så behöver vi också sådant vi mår bra av. Vi behöver yogan! Därför gör vi på Zoloz allt vi kan för att fortsätta tillgodose våra kunder med bra yoga på det bästa sätt vi kan! 

Vi vill fortsätta stötta er under denna tid och hoppas att ni också vill fortsätta stötta oss!

Kanske tillhör du riskgrupp? Kanske har du sjukdomssymptom som håller dig hemma? Eller kanske har du bara svårt att få tiden att gå ihop just nu och att åka iväg?

Vi ger dig möjligheten att yoga med oss från hemmets trygga vrå!

Livestrema våra klasser från ditt hem!

För dig som går kurs hos oss så kommer ett mötesrum online att finnas där du kan hänga med oss som är i studion. Du ser din grupp och din lärare och yogar på en plats hemmavid. Du får länken via mail. 

Våra öppna klasser går boka och följa med på samma vis. Här använder du ditt klippkort, medlemskap eller swischar din betalning för enstaka klass. Du måste boka minst 30 minuter i förväg och får sedan länken skickad på mail. 

De flesta av våra klasser erbjuds nu enbart online (som på bilden ovan). Då loggar du in med din video på så att läraren kan se dig och vi ser till att klassen liknar en vanlig studioklass så gott det går. Här kan vi samtala och se varandra under tiden och det är en riktigt fin gemenskap trots att vi är på distans. Själv tycker jag att det är otroligt fint och personligt och jag blir varm i hjärtat av att ni vill släppa in mig i era hem och fortsätta yoga med mig!. 

Ord från deltagare: 

”Tack, det funkade fint genom telefonen!💝” – Helen

”Tusen tack! Riktigt härligt pass och gick ju jättebra att köra hemifrån. Får bli fler gånger 😊” – Stina

”Tack för idag! Känns jättebra. Det är helt enkelt underbart. Det är så mycket enklare att yoga hemifrån och slippa passa busstider” – Carina

Hur går det till att vara med på yogan hemifrån?

1. All onlineyoga måste bokas i förväg så att vi kan skicka länken till dig. Det gör du enklast via vår vanliga klassbokning: Zolozyoga.touchupbooking.com/sv/classes

Du måste boka senast 30 minuter innan för att garanterat få länken.

2. Följ länken som jag skickar till dig och logga in en stund innan klassen ska börja. Jag är där och försöker hjälpa dig 10 min innan start. Har du medlemskap eller klippkort hos oss dras det automatiskt. Annars swishar du i samband med klass till 123-4957999. 

3. Jag rekommenderar att du installerar zoom och gör en användare i god tid innan som förberedelse. Instruktioner finns på zooms sida om frågor uppstår. Du kan gå in på zoom antingen via dator eller telefon. När du går in i mötesrummet kommer din video automatiskt att vara på och ditt ljud är av. Du kan själv ändra dessa inställningar och vi tvingar ingen att ha på sin bild. 

4. Vi undervisar klassen på ett så bra vis som möjligt. Vi varvar muntliga instruktioner med att visa positionerna och du följer enkelt med från din egen skärm. Du kan välja om du vill se dig själv eller inte och göra flera egna inställningar för hur det ser ut under tiden vi yogar ihop. Från min sida brukar jag ha på ”Gallery View” så jag kan ser er alla lika mycket, men du kanske hellre har ”speaker View” så att du får en stor bild av läraren. 

5. Eftersom vi vill få med oss gemenskapskänslan vill jag gärna att vi samtalar med varandra vid start och slut (samt vid behov) under klassen samt att vi har kameror på så vi kan se varandra. Jag vill att vi får till en så bra upplevelse som möjligt!

Hur kan du stötta oss under den här tiden?

Som ett litet företag som är beroende av deltagare på våra klasser står vi inför en stor utmaning nu då allt fler isolerar sig eller inte kan komma. Det innebär att vi kanske inte kan ta ut lön för vårt arbete och i längden kanske inte kunna ha kvar verksamheten. Vi hoppas att den här perioden går över fort och att vi klarar oss igenom den så smärtfritt som möjligt! 

Det bästa sättet att stötta oss just nu är att fortsätta boka in dig på kurser och aktiviteter samt att prova på vårt onlineerbjudande med streamade klasser. Du kan också boka in privatlektion via nätet. 

När du bokar våra kurser har du under våren möjlighet att få dem streamade ifall du upplever sjukdomssymptom. Det innebär att du inte missar din yoga pga hosta tex. 

Om du vill boka privat yogastund med mig under den här perioden kan du kontakta mig på mailen för att boka en tid som passar oss båda. 

Ytterligare ett sätt du kan hjälpa oss på är att tipsa dina vänner, även utanför Skellefteå, om att din yogalärare nu kör streamade klasser! 

Välkommen att yoga med oss online! Vi ses live och det är gemenskap på riktigt – fast man kanske inte tror det! 

/Pia