Massage

Från och med den 4 mars 2019 kan du boka in dig på massagetider hos Zoloz. Du hittar Nina Wikner hos oss på måndagar då hon erbjuder klassisk massage i 30 eller 60 min. Gå direkt till bokningen.

Om massagen:
Du kan boka in dig på massage på måndagar mellan kl 8.15-16.30. Bokningen görs via Zoloz bokningssystem där du väljer längd, person, tid och sedan slutför bokningen. Du kan välja mellan 30 eller 60 min. Till att börja med finns denna möjlighet i mars, april och maj och om ni uppskattar massageinslaget i studion tror vi på en fortsättning även efter detta!

Betalning:
Betalning sker till Nina i samband med massagen. De första två veckorna har hon ett toppenerbjudande där hon erbjuder 100 kr rabatt per massage, oavsett längd. Wow! Ordinarie pris är 375 kr för 30 min och 700 kr för 60 min.

Nina Wikner

Om Nina:
Så här berättar Nina om sig själv och sin bakgrund:

”Att hjälpa andra har alltid varit viktigt för mig. Därför har det känts väldigt naturligt för mig att arbeta med människor. 2000 tog jag min sjuksköterskeexamen och sedan dess har jag arbetat som sjuksköterska främst inom akutsjukvården.

Att kliva utanför sin comfortzon och göra sånt som känns ovant är inget som har varit naturligt för mig, men efter att ha avslutat min Hälsa och friskvårdsutbildning på Medlefors folkhögskola lärde jag mig att öva på just detta. Att ibland våga trots att det känns ovant gör att man faktiskt växer som människa. För mig innebar det att våga ta klivet och lämna min fasta anställning på landstinget för att se vilka nya dörrar som skulle öppnas. Jag vågade!

2016 gick jag min instruktörsutbildning i Hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen och sedan 2018 driver jag företaget Rädda ett liv. Där får jag möjlighet att dela med mig av mina arbetslivserfarenheter och kunskaper genom att utbilda företag och privatpersoner i HLR och första hjälpen.

Att det var just dessa utbildningar som gjorde att jag och Pia träffades visar också på att nya dörrar öppnas om man vågar titta efter. 2007 utbildade jag mig till diplomerad klassisk massör och att jag nu får använda detta verktyg som en del hos Zoloz – dans & hälsa känns både inspirerade och väldigt roligt!”

Varmt välkommen, Nina!