fbpx

Nyhet! Våren 2020 inför vi medlemskort på Zoloz Yogastudio.

Månadsfaktura, rabatter och medlemsevent ingår. Vill du bli en av våra medlemmar? Läs vidare!​

Inför år 2020 inför vi medlemskort i Zoloz Yogastudio. Tanken är att du som yogar regelbundet hos oss kan bli medlem med fina fördelar och rabatter, helt utan bindningstid. Beroende på hur mycket du vill yoga väljer du ett av tre medlemskort; grundning, medvetenhet eller harmoni. Att vara medlem är det billigaste alternativet för dig att ta klass hos oss och som medlem blir du också inbjuden till exklusiva medlemskvällar och event i yogastudion. 

Vill du ha hjälp att välja? Boka in ett vägledande samtal med Pia! Du bokar tiden via mail till pia@zoloz.se och sedan hörs vi via telefon eller möts upp i studion. Välkommen in i gemenskapen!

Grundning - Agat

Fem klasser i månaden

699 kr per månad 

140 kr/klass. Motsvarar 20% rabatt. 

I medlemskap ingår: 

Medlemskvällar

5% rabatt på kurser

5% rabatt på workshops med egna lärare

Medvetenhet - Amazonit

Åtta klasser i månaden

990 kr per månad

124 kr/klass. Motsvarar 30% rabatt. 

I medlemskap ingår: 

Medlemskvällar

10% rabatt på kurser

10% rabatt på workshops med egna lärare

1 gratisklass/månad till vänner 

Matthotell

Harmoni - Aventurin

Obegränsat antal klasser i månaden

1290 kr per månad

108 kr/klass vid 12/månad. Motsvarar ca 40% rabatt. 

I medlemskap ingår: 

Medlemskvällar

15% rabatt på kurser

15% rabatt på workshops med egna lärare

1 gratisklass/månad till vänner 

Matthotell

Ingen bindningstid. 30 dagars uppsägningstid innan nästa betalning för att avsluta eller byta till ett mindre medlemsskap. 

Med medlemskortet bokar du in dig på våra klasser i studion. Kurser och workshops ingår ej, men där har du som medlem rabatterat pris. 

Namnen på våra medlemsskap är inspirerade av ädelstenar och deras egenskaper. 

Agat: En grundande sten som stärker självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja.

Amazonit: ökar medvetenheten om dina känslor, tankar och handlingar mot andra människor. Den hjälper dig att se klarare och ökar din intuition. Stenen lägger också en bra grund för hälsosammare vanor.

Aventurin: ger inre lugn och harmoni i kritiska situationer då den lär oss se med hjärtat. Ger dig mod att våga det där lilla extra. En sten som hjälper oss att nå överflödet i livet. Stärker vår tanke att kunna se klart, istället för att leva i stress och oro. Aventurin balanserar dina manliga och kvinnliga energier och är känd för att ge tur och framgång i alla delar av livet.