fbpx

Pia Burman

PD_190916_20174

Jag är grundare och ägare till Zoloz sedan 2013. Jag är entreprenör, danslärare, hälsovägledare och yogalärare med fokus på glädje, välmående och hälsa. Allt började med dansen för mig. Jag har dansat sedan 5 års ålder, gick dansgymnasiet i Skellefteå, Balettakademien i Umeå, påbörjade danslärarprogrammet på LTU och åkte sedan iväg för dansstudier i New York 2005, 2009 och 2013. Där mötte jag yogan på allvar och insåg att jag en dag ville lära ut yoga till andra. 2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig. Intresset för hälsa som helhet blev större och jag tog en fil. kand. inom hälsopromotion vid LTU i maj 2018 efter tre års universitetsstudier. Oavsett om jag möter dig inom dans, yoga eller hälsovägledning vill jag ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag försöker se till helheten av din hälsa och vad du som individ behöver. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har dansen gett mig så mycket glädje, lust och kunskap och yogan har hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn. De kompletterar varandra väldigt bra och hjälper mig ständigt att utvecklas – inte minst genom kontakten med mina elever och deltagare!

 

Certifierad simonsonlärare i NY 2009, Certifierad viryayogalärare och viryarehab 500h, RYT-500. Kurser inom viryayoga; grundutbildning, certifiering, yogaterapi, praktisk anatomi, sekvensering, virya restorative, virya rehab, vinyasa, strength and mobility, passningskurs, fördjupad biomekanik. Hälsovägledare med fil. kand. hälsopromotion 180hp, LTU.

Kontakt: maila mig här

Ann Degerman

PD_190916_20172

Jag är en aktiv och entusiastisk själ som brinner för ett innehållsrikt liv. Till vardags jobbar jag med människor. Jag är utbildad socionom och har arbetat med människor i drygt 20 år. I många år som skolkurator och de sista åren som samtalsbehandlare. Jag brinner för att hitta det friska och hälsosamma i människorna jag möter. Yogan har till och från funnits i mitt liv men sedan 2012 är den en ständig följeslagare. Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta min yoga till en ny nivå och ansökte till en yogalärarutbildning i Umeå. Jag har under våren 2019 gått kursen Viryayogans basutbildning 100 timmar och nu längtar jag mest av allt till att få leda mina egna klasser. Jag hoppas kunna erbjuda en fysisk men samtidigt rolig klass med filosofiska inslag som kanske sår ett frö i vardagen. När jag inte yogar så hittar man mig ofta på padelbanan, på havet i kajaken eller båten, på surfbrädan eller i skidbacken, om jag inte är i stugan i Boviken, gärna med en bok i handen.

Diplomerad viryayogalärare 200h med påbyggnad i virya puls. 

Kontakt: maila Ann här