Sommar 2019

Välkommen att yoga med oss hela sommaren!

Välkommen till Zoloz i sommar!

Vi erbjuder yoga under hela sommaren. Drop in, kurser, workshops och retreats ligger på schemat och vi hoppas du hittar några favoriter att gå på. Minst två (ofta tre) drop in-klasser i veckan och många av dem hålls utomhus när vädret tillåter. Känslan av att yoga under öppen himmel med naturen runtomkring är oslagbar. Vi erbjuder även flera kortare kurser med 3-5 träffar. Surfa direkt till bokningen här. Välkommen!

För att fylla på klipp eller starta upp ett nytt klippkort mailar du till pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och mailadress samt vilken typ av kort du vill ha. Kortet finns sedan digitalt lagrat i bokningssystemet och du bokar in dig på klasser via zolozyoga.touchupbooking.com/sv/

Öppna klasser i sommar (boka senast kvällen innan)

YOGA BAS: Här hittar du dynamisk yoga på basnivå i ett lite lugnare tempo. Såväl nybörjare som vanare yogis välkomna. Vanligtvis måndagkvällar 18.00-19.15. Hålls utomhus vid fint väder. Lärare Ann eller Pia

YOGA FLOW: Yoga flow är en mer avancerad klass och passar dig med tidigare yogavana. Klassen har ett något högre tempo än basklassen. Hålls utomhus vid fint väder. Lärare Pia, Ann eller Sofia.

SLOW FLOW & YIN: Ett pass som startar med mjukt flöde och avslutas med yinyoga. Passar både nybörjare och fortsättare som vill landa på mattan och yoga ute. Hålls av Sofia vissa veckor under sommaren, onsdagar 17.30-19.00.

DJUP VILA: Den här klassen är för dig som vill yoga i stillhet. Yogaformerna är yin, restorative eller en blandning av de båda. Söndagskvällar 18.00-19.30. Klassen hålls inomhus i yogastudion. Lärare Pia eller Sofia.

KURSER, WORKSHOPS & RETREATS

Kurser:

YOGA FÖR RYGGEN (juni)
Yogakurs med Pia som fokuserar på rörlighet och styrka i ryggen. Vi rör ryggen i alla dess riktningar samt stärker både rygg och mage för att hålla ryggen glad. Utgår från virya rehab och strength and mobility. Hålls inne i yogastudion.

Tisdagar 17.30-18.45 den 4, 11, 18, och 25 juni. Pris: 650 kr. Pia Burman.

YOGA SJÄLV HEMMA (juli)

Lär dig ett kortare program som du sedan kan använda hemma under sommaren. Programmet tar ca 45 min att genomföra, du får med dig det hem på ett papper och vi går igenom det tillsammans under våra kursdagar ihop. Starta morgonen med 45 min klass och följ upp det med frågor och genomgångar. Passet du får med dig är dynamisk yoga för hela kroppen. Hålls inne i yogastudion.

Måndag, tisdag, onsdag den 8, 9, 10 juli kl 9.00-10.30. Pris: 590 kr. Pia Burman.

MORGONYOGA PÅ KANOTUDDEN – 4 FÖR 400 KR

Starta dagen på bästa vis med yoga utomhus. Vi välkomnar dig till vackra Kanotudden i Ursviken där vi yogar kl 9.30-10.45. Träffarna blir av vid tillräckligt många anmälda så kom ihåg att boka i tid. En serie yogaklasser, fyra tillfällen för 400 kr. Enstaka drop in 175 kr. Start 19 juli. Ann Degerman guidar dig tryggt genom passen som är baserade på viryayoga.

STABILITET & EXPANSION – Virya 1 mittlinjen (augusti)

Utforska virya nivå 1 med fokus stabilitet och expansion tillsammans med Ann. Här får du både hitta skydd för rörliga leder och storheten i dina egna rörelser. Du pulserar in och ut från mittlinjen med kontroll.

Söndagar 15.30-17.00 den 4, 11, 18, 25 aug och 1 sept. Pris: 700 kr. Ann Degerman.

INTRO TILL DANS – KOM OCH DANSA LOSS TRE KVÄLLAR!

Här har du chansen att prova på dans för välmående. Pia och Ida guidar dig genom uppvärmning, teknik och danskombination. Det viktigaste är inte att det blir rätt utan att det känns bra och är roligt. Inga förkunskaper krävs. 27-29 augusti kl 19.00-20.15. Välkommen med din bokning!

Retreats:

31 AUGUSTI – YOGA, COMPASSION & SKOGSBAD I RENBERGSVATTNET

Unna dig en heldag i vackra Renbergsvattnet! Vi träffas mellan kl 8.45-16.30. Under dagen möter du både yoga i rörelse och i stillhet, skogsbad och compassion. Du får varva ner, vara nära naturen och hitta stilla stunder för reflektion. En underbar dag! Pris: 850 kr, early bird 700 kr fram till den 31 juli. Välkommen!