Sommar 2019

Sommar hos Zoloz – välkommen att yoga med oss hela sommaren!

Välkommen till Zoloz i sommar!


Vi kommer att erbjuda yoga under hela sommaren. Drop in, kurser, workshops och retreats ligger på schemat och vi hoppas du hittar några favoriter att gå på. Minst två (oftast tre) drop in-klasser i veckan och många av dem hålls utomhus när vädret tillåter. Känslan av att yoga under öppen himmel med naturen runtomkring är oslagbar. Surfa direkt till bokningen här. Välkommen!

Priser:

Du väljer mellan att betala per klass/kurs, köpa ett klippkort eller ett sommarkort. Det som passar dina yogaplaner för sommaren bäst helt enkelt!
Drop in = 175-200 kr.
Femkort: 775 kr.
Sommarkort med obegränsat antal drop in = 1900 kr.

ERBJUDANDEN:

  • Rabatter på kurser om du bokar senast 15 maj.
  • Under Hälsodagen Skellefteå den 11 maj kommer vi att ha specialerbjudanden för er som bokar på plats

För att fylla på klipp eller starta upp ett nytt klippkort mailar du till pia@zoloz.se. Ange namn, telefonnummer och mailadress samt vilken typ av kort du vill ha. Kortet finns sedan digitalt lagrat i bokningssystemet och du bokar in dig på klasser via zolozyoga.touchupbooking.com/sv/

Lärare i sommar:

Pia Burman

Sofia Lindblom

Ann Degerman

Klasser drop in:

YOGA BAS: Här hittar du dynamisk yoga på basnivå i ett lite lugnare tempo. Såväl nybörjare som vanare yogis välkomna. Vanligtvis måndagkvällar 18.00-19.15. Hålls utomhus vid fint väder. Lärare Ann eller Pia

YOGA FLOW: Yoga flow är en mer avancerad klass och passar dig med tidigare yogavana. Klassen har ett något högre tempo än basklassen. Hålls utomhus vid fint väder. Lärare Pia, Ann eller Sofia.

SLOW FLOW & YIN: Ett pass som startar med mjukt flöde och avslutas med yinyoga. Passar både nybörjare och fortsättare som vill landa på mattan och yoga ute. Hålls av Sofia vissa veckor under sommaren, onsdagar 17.30-19.00.

DJUP VILA: Den här klassen är för dig som vill yoga i stillhet. Yogaformerna är yin, restorative eller en blandning av de båda. Söndagskvällar 18.00-19.30. Klassen hålls inomhus i yogastudion. Lärare Pia eller Sofia.

KURSER, WORKSHOPS & RETREATS

Kurser:

YOGA FÖR RYGGEN (juni)
Yogakurs med Pia som fokuserar på rörlighet och styrka i ryggen. Vi rör ryggen i alla dess riktningar samt stärker både rygg och mage för att hålla ryggen glad. Utgår från virya rehab och strength and mobility. Hålls inne i yogastudion.

Tisdagar 17.30-18.45 den 4, 11, 18, och 25 juni. Pris: 650 kr. Pia Burman.

BARA VARA – ÅTERHÄMTANDE YOGA (juni)

Yogakurs med restorative yoga. Här får du lära dig hur du tar dig in i återhämtande positioner som du kan vila i och bara vara. Här får du öppna upp i kroppen och slappna av. Du får med dig några enklare varianter som du kan få till även hemma. Hålls inne i yogastudion.

Tisdagar 19.00-20.30 den 4, 11, 18 och 25 juni. Pris: 690 kr. Pia Burman.

DANSA LOSS

Under tre kvällar i juni får du dansa loss tillsammans med Ida. Fokus ligger på dansglädje och det blir en lite kortare uppvärmning/teknikdel än vanligt för att sedan lägga mer krut på dansstegen. Det blir prestationslöst, roligt och dansant! Inga förkunskaper behövs. Öppet för alla som är sugna på att dansa! (rekommenderas från 15 år och uppåt, ingen övre gräns)

Mån, tis, ons den 10-13 juni kl 18.30-19.30. Pris: 500 kr. Ida Lindberg.

YOGA SJÄLV HEMMA (juli)

Lär dig ett kortare program som du sedan kan använda hemma under sommaren. Programmet tar ca 45 min att genomföra, du får med dig det hem på ett papper och vi går igenom det tillsammans under våra kursdagar ihop. Starta morgonen med 45 min klass och följ upp det med frågor och genomgångar. Passet du får med dig är dynamisk yoga för hela kroppen. Hålls inne i yogastudion.

Måndag, tisdag, onsdag den 8, 9, 10 juli kl 9.00-10.30. Pris: 590 kr. Pia Burman.

STABILITET & EXPANSION (augusti)

Utforska virya nivå 1 med fokus stabilitet och expansion tillsammans med Ann. Här får du både hitta skydd för rörliga leder och storheten i dina egna rörelser. Du pulserar in och ut från mittlinjen med kontroll. Hålls inne i yogastudion.

Söndagar 15.30-17.00 den 4, 11, 18, 25 aug och 1 sept. Pris: 790 kr. Ann Degerman.

Fler klasser kan tillkomma!

Workshops:

Mer info kommer framöver om workshops och långa yogaklasser!

Retreats:

24 JUNI – YOGA, COMPASSION & SKOGSBAD I RENBERGSVATTNET

Unna dig en heldag i vackra Renbergsvattnet! Vi träffas mellan kl 8.45-16.30. Under dagen möter du både yoga i rörelse och i stillhet, skogsbad och compassion. Du får varva ner, vara nära naturen och hitta stilla stunder för reflektion. En underbar dag! Pris: 850 kr, early bird 700 kr fram till den 20 maj.

31 AUGUSTI – YOGA, COMPASSION & SKOGSBAD II I RENBERGSVATTNET

Lördag den 31 augusti ses vi igen i Renbergsvattnet. Upplägget är liknande som den 24e men med nya övningar. Du kan med fördel gå båda dagarna, men de är helt fristående från varandra. Välkommen!