Sommar24

Hej!

Här hittar du som var på Yogakväll med försmak av sommar en presentation om det vi berättade om, recept och erbjudanden. Tack för att du var med på den fina kvällen i onsdags!

Framöver kommer vi att erbjuda lite fler kurser och färre drop in hos Zoloz. Främsta anledningen till detta är att vi kan erbjuda mer progression, utveckling och trygghet under kurser jämfört med drop in. Det är lättare att planera för just de personer som kommer och det blir en fördjupning och ett mervärde utifrån detta. Du får helt enkelt lite mer på en kurs än en drop in. Under sommaren börjar vi testa detta och erbjuder därför flera lite kortare kurser under perioden.

Se bokningen för aktuella datum och tider.
Fler kurser kan tillkomma. För att kursen ska starta krävs att det är ett visst antal anmälda.

Erbjudanden:

Just nu: 5-kort för 625 kr (ordinarie 775 kr). Gäller t o m den 2 maj.

Femkortet är giltigt i tre månader från inköpsdatum. Om du har klipp som är på väg att gå ut på ditt befintliga kort så förlängs datumen på dessa när du fyller på med nya klipp. Maila mig för att fylla på eller köpa ett nytt klippkort: pia@zoloz.se

Sommarkort: obegränsat antal drop in-klasser för 1900 kr under juni, juli och augusti.

Kurser: Upp till 30% rabatt om du bokar innan den 15 maj. 10% vid bokning av en kurs, 20% vid bokning av två, 30% vid bokning av tre eller fler.

Recept:

CUCUMBER APPIES
Gurka
Färskost (ca 2 dl)
Färsk dill (efter tycke och smak)
Citronzest (ca 1 tsk)
Salt och svartpeppar (smaka av)

Skär gurkan i skivor. Rör ihop färskost, dill, citronzest, salt och peppar. Klicka eller spritsa ut röran på gurkan. Välj om du vill toppa med t ex kapris eller rökt lax. Voila!

HOLIDAY ROLL-UPS
Tunnbröd eller tortillas
Färskost
Sriracha (vi använde hemmagjord gul sriracha på aji pineapple, ersätt med en fruktig starksås eller ta din egen favorit. Vi tog 2 tsk till 2 askar färskost. Det går trycka på med mer om du vill få mer hetta)
Paprikapulver
Svartpeppar
Röd paprika
Orange paprika
Vårlök

Rör ihop färskost, sriracha/starksås, paprikapulver och svartpeppar. Bred ut på brödet. Toppa med finskuren paprika och vårlök. Rulla ihop. Linda i plastfolie. Kyl. Skär upp i lagom stora bitar.

OLIVBOLLAR
1 burk gröna oliver med pimentos
2,5 dl riven Västerbottensost
2 msk Norrmejerier Smör
1,5 dl mjöl
2 msk vatten
1 krm cayennepeppar
1 dl sesamfrön

Sätt ugnen på 200°. Låt oliverna rinna av på huhållspapper. Rör ihop osten med smöret, tillsätt mjöl, vatten och cayennepeppar. Klicka ut degen till 24 klickar på bakplåtspapper, lägg sedan en oliv på varje ostklick och rulla ihop och panera i sesamfrön. Grädda i ugnen ca 15 minuter tills de blir gyllenbruna.