fbpx

Sommarkurser!

Hej!

Nu är vi redo för sommarkurser! Idag har jag (Pia) lärt mig om kontantfakturering, kvittohantering och hur jag ska rapportera in de pengar som deltagarna betalar (som går till moms, lokalhyra, arbetsgivaravgifter, skatt och slutligen en liten dutt lön till mig, förhoppningsvis).

Så allt det praktiska är med andra ord kirrat! Det enda som behövs nu är danssugna människor som anmäler sig till kurserna, dansplanering och sen det roligaste av allt: att undervisa dessa fyra dagar mitt i sommaren.

Jag är så peppad på dansundervisning nu och min hjärna går på högvarv här i New York, både då jag tar klass och då jag är hemma. Jag funderar på allt som jag vill göra i min undervisning, övningar, tips, bra saker att säga, musik mm mm mm! Det tar aldrig slut! :) Jag saknar verkligen att undervisa nu då jag är här och längtar och ser fram emot att äntligen få göra det i sommar.

Så kom igen nu – skicka in era anmälningar till mig så kurserna blir av!

ALLA är välkomna (från 15 år och uppåt) och ALLA kan dansa utifrån sina egna förutsättningar, bara viljan och lusten finns där! Till nybörjarkursen behövs inga som helst förkunskaper, där tar jag allt från början och ni får gärna stoppa mig hur många gånger som helst och fråga vad det är vi gör egentligen. Mellannivån bygger vidare och kommer att innehålla längre övningar, längre danskombination och lite snabbare genomgångar. Fortsättningsnivån är den mest avancerade och här försöker jag gå igenom övningarna snabbt, både övningar och danskombination är längre.

Ni är välkomna att kombinera två nivåer för att få ut mesta möjliga av kurserna. Antingen nybörjare + mellannivå eller mellannivå + fortsättning. Eftersom dagarna är upplagda efter nivåerna så passar det utmärkt att först gå på den ena och sedan fortsätta på den lite svårare nivån.

Ta kontakt med mig om ni har frågor och funderingar om kurserna! Jag hjälper er gärna att hitta vilken nivå ni ska gå!

Anmälningarna anses som bindande då ni skickat in namn, telefonnummer, adress och önskade kurser till pia@zoloz.se.

Varmt välkomna och pepp pepp!
Det kommer att bli så roligt!

/Pia

Sommarkurs Skellefteå 30_7-2 aug <— Klicka här för att ladda ner pdf-fil om kursen! Sprid gärna vidare till vänner och bekanta som kan ha en dansnerv som rycker och vill få utlopp i sommar.

One Response so far.

  1. […] bloggat om sommarkurserna på ZOLOZ hemsida. Det är nog därför jag höll på att glömma bort att blogga här […]