fbpx

Sommarpepp online - fortsätt ta hand om dig själv även i sommar!

Välkommen in!

Tre teman under sommaren som hjälper dig hålla balansen och ta hand om dig!

Vakna upp på rätt sida i juni

Jag vill peppa och inspirera dig till att fortsätta ta dig tid för din egen praktik. I juni startar vi dagarna med morgonyoga på måndagar, onsdagar och fredagar kl 07.30 via zoom. Daglig affirmation + rörelser för att sätta ton för dagen. Endast för medlemmar i Balans. Gå med idag: 290 kr/månad (ingen bindningstid)

Ta med din yoga utomhus i juli

I juli utforskar vi hur vi kan ta med oss vår praktik utomhus. Inte bara yoga utan även meditationer, mindfulness och andra övningar som stärker välmåendet. Naturen har i sig otroligt goda effekter på vår hälsa och under sommaren längtar vi efter att ta vara på soltimmarna och vara ute. Varför inte kombinera dina Balans-stunder? Förinspelade tips och övningar att ta del av. Endast för medlemmar – välkommen att bli medlem idag!

Förstärk dina goda vanor i augusti

Nu i augusti är det dags att verkligen befästa och förstärka våra goda vanor. Kanske t o m ta upp tråden igen om du tappat den under lata sommardagar. Med en blandning av live och förinspelat material peppar jag dig till att komma igång och ta dig tid för din egen skull igen – och att vara förberedd inför hösten!

"Tusen tack Pia! 🤗 Det känns väldigt inspirerande att du finns med ditt engagemang och du inspirerar mig varje dag även om vi inte ses live. Är ofta inne på sidan och tittar även om jag inte kan göra allt utan måste ta allt i min takt. Du har så mycket fina tankar att fundera över och som får mig på rätt väg när det är tungt. Så en stor kram till dig, ljus och framtidstro"
Kerstin
Medlem i Balans

Vill du haka på sommarpeppen? Gå med i Balans idag!