fbpx
Välkommen att...

Yoga utomhus på Nordanå med oss i augusti!

Det är så underbart att få vara ute i naturen & yoga, känna alla härliga dofter & fågelsången. Ett skönt sätt att bara var här & nu .
Deltagare på sommaryogan i juni

I sommar bjuder vi in till härlig yoga utomhus på Nordanå

Passar det bättre att yoga online? I ditt hem, på resan eller från stugan? Klicka här 👉 Sommarpepp
Att yoga utomhus, direkt i naturen, är något alldeles speciellt.

Känna marken under dig och blicka upp mot himlen.
Höra fåglarnas kvitter och lövens sus runtom dig.
Andas in den friskaste luften samtidigt som du
behagfullt rör på kroppen och sedan landar i vila.

… Det är bland det bästa jag vet!
Om du också gillar det (eller tror du skulle gilla det) är det dags att boka din plats på en av våra efterlängtade sommaryogakurser👇 
Välkommen!

Sommaryoga på Nordanå i augusti:
Tisdag 17.45-18.45. Start 3/8, fem träffar 790 kr. Obs! v.32 ses vi på måndagkväll ist för tisdag. 

  1. På sommaryogan fokuserar vi på den härliga kombinationen av att yoga tillsammans utomhus – mitt i naturen. Vi utgår från viryayogans nivå 1 och ger dig anpassningar och utmaningar efter behov. Alla är välkomna – oavsett tidigare yogaerfarenhet!

Du behöver kunna ta dig upp och ner från marken för att vara med. Vi lånar ut klossar som hjälper dig som känner dig stel att lättare nå ner till marken och vi ger olika alternativ för att göra yogan mer tillgänglig. Kursen är ändå en fysisk yoga och vet du med dig att du fixar solhälsningar så kommer du klara dig galant här!

Vanliga frågor...

Yoga ETT tillfälle? Går det?

Om vi har platser kvar eller fått återbud på någon av sommarkurserna öppnar vi upp för enstaka bokningar. Du bokar genom att maila pia@zoloz.se . Du måste boka minst tre timmar före start. Platsen är din när du fått bekräftelse och betalat. Pris: 175 kr.

Vad händer om det regnar?

Vi yogar utomhus oavsett väder och ser fram emot att möta er på Nordanå och Kanotudden. Uppdatera gärna sommargarderoben med ett smidigt regnställ att yoga i redan nu. Varmt välkommen till någon av sommarens härliga yogakurser ute i det gröna! Vi ses!

Hur många platser finns det per kurs?

På kursen i augusti har vi ett begränsat antal men tar emot fler än vi gjorde i juni (8 st). Vill du vara säker på att få plats ska du boka direkt.

Måste jag boka plats i förväg?

Ja! Du måste alltid boka din plats i förväg. Varför? Jo, vi vill hålla koll på att vi har en hanterbar grupp och att allt känns tryggt för dig som deltagare. Boka en hel kurs (längre ner på sidan) eller ett pass (maila pia@zoloz.se)

Varmt välkommen att yoga med oss i sommar!

Hej! På sommaryogan är det oss du möter: Pia Burman och Ann Degerman. 

Vi ser verkligen fram emot att möta dig och yoga ihop tillsammans – på plats! – i sommar. 

Vi är båda utbildade inom viryayoga hos Nordiska Yogainstitutet. Vi ser värdet i att anpassa yogan efter deltagarna – inte tvärtom! – och vi erbjuder olika varianter av positionerna för att göra det mer lättillgängligt – eller mer utmanande!

Pia har ett stort fokus på att hitta balans i livet och i kroppen. Yoga för ryggen, balanser och sidstretcher är några favoriter – liksom anatomi, biomekanik och hur vi kan ta oss an yogan med de kroppar vi har.

Ann gillar att utmana flåset med virya puls, att stärka upp kroppen och har ett särskilt intresse för klimakteriet och hur det påverkar våra kroppar. Hon är utbildad i ”Stark genom klimakteriet” och möter dig där du är. 

Välkommen att sommaryoga med oss! Du får stärka kroppen, utmana balansen och landa i vila!

Vi ser fram emot att se dig!

/Pia och Ann