fbpx

Välkommen in i viryans underbara värld. En hel helg där vi får fördjupa oss i Viryayoga + sätta sommarintentioner!

Helgen är perfekt för dig som är nyfiken på vad viryayoga egentligen är samt ett självklart val för dig som redan har förälskat dig i viryayogans kraftfulla flöde. 
Vi kommer endast att ha tolv platser till denna helg så att alla känner sig sedda, hörda och omhändertagna. Håll utkik så du inte missar din plats! Vi rekommenderar att du har viss yogavana sedan tidigare så att du orkar med och får ut så mycket som möjligt av helgen. En termins viyrayoga eller ca ett års annan dynamisk yoga kan vara bra som förkunskap.

Tid: 
25-26 april kl 8.00-13.00. Te, lättare frukost, gemenskap och ett helt gäng viryaklasser inklusive en workshop i viryans nivå 3 ingår. 

Pris: 
En dag: 650 kr
Båda dagarna: 1000 kr 
Vi rekommenderar att ni anmäler er till båda dagarna. 

Mer info:
En helg med härliga viryayogapass där fokus ligger på kraft, energi och glädje. 
Under dessa två dagar är vi hela tiden två lärare på plats. Vi erbjuder anpassningar och passningar som stöd för dig. Vi guidar dig genom viryayogans flöden och biomekanik där allt bygger på hälsosamma rörelser och hållbarhet. Vi vill att kroppen ska räcka länge! Genom att stärka, öka rörligheten och hitta kontrollen i rörelserna samtidigt som vi njuter och har roligt. 

Vårt genomgående filosofiska tema och mer info om exakt upplägg kommer att meddelas längre fram!