Hos oss hittar du varje termin olika workshops och events. Vi bjuder in till fördjupning, fortbildning och måbradagar.

Vi arrangerar dagar i vår studio och närmare naturen. Du kan också anlita oss för hälsoinspiration och yogadagar på din arbetsplats eller för din privata grupp. Då genomför vi en dag utifrån dina önskemål. Kanske handlar det om återhämtande yoga, stärkande yoga eller verktyg och övningar för stillhet? 

Aktuellt 2020 som vi arrangerar ser du här: 

Workshopserie - Yogans vägar

Vi planerar för en workshopserie med fyra workshops. Du kan välja att gå enstaka workshop eller alla fyra. Träffarna bygger på 1-2 moduler ur viryan, en biomekanik och en yama/niyama ur yogafilosofin. För dig som vill nörda ner dig, fördjupa din kunskap och möta filosofi från tusentals år tillbaka.

Arbetsnamn: 
1. “Armbalanser & Ahimsa” (v.47)
2. “Höfter & Brahmacharya” (v.4)
3. “Stående/balans & Tapas” (v.8)
4. “Bakåt/framåt & Santosha” (v.12)

Pris per workshop: 450 kr
Pris för alla fyra: 1 450 kr 

Alla workshops ges av Pia & Ann tillsammans, vilket innenbär att du får extra mycket hjälp. Boka via mail till pia@zoloz.se. Välkommen!

X-mas spirit - en yogahelg där du får fylla på inför julen.

Vi bjuder in till en helg just innan jul igen. En chans att fylla på batteriet, släppa taget om stress och julförberedelser och bara vara. 

Vi yogar i studion med fokus på self-care och äter frukost tillsammans under dagen. Du möter viryayogans hälsosamma flöden under ledning av Pia och Ann. Det blir både pulshöjande pass och lugn återhämtning under helgen.

Exklusiv helg i studion med endast tio platser. Under helgen ingår yogapass, meditation, samtal, frukost och lån av props. Pris: 1550 kr. Bindande anmälan. Boka din plats genom att maila pia@zoloz.se.

19-20 december kl 08.00-13.00 i Zoloz Yogastudio. Mer info kommer!

Anmälan till pia@zoloz.se