Workshops

Workshops är tillfälliga träffar där du får gå in på djupet i något område. Här finns mer tid för utforskande och mer ingående info ges. Vanligt förekommande med övningar 2o2. Här kan även gästlärare tas emot.

På en höft – ett urbant yogaretreat

En härlig dag tillsammans med Pia och gästande Nanny-Maja Anderback. Dagen inleds med föreläsning om yoga och modern rörlighetsträning – kanske några myter som spräcks? Detta följs av ett svettigt, men inte avancerat, Virya puls-pass med Nanny-Maja. Efter pulsen tar vi lunchpaus och efter lunch berättar Nanny-Maja mer om viryans basutbildning på 100h som ges i Umeå 2019. Dagen avslutas med en tre timmars workshop kring höfter och ländrygg. Vad har du för rörelseomfång? Hur använder du det? Vilka vrår står outnyttjade och varför?

Dagen passar dig som har en viss yogavana (inget krav) och en nyfikenhet att lära dig mer om din egen kropp, höfter, yoga och ditt inre. En toppendag att tillsammans utforska och fördjupa oss inom detta härliga område!

7 oktober kl 9.15-16.45

Pris: 850kr

Plats: Yogease yogastudio

Dansa från hjärtat

Helgkurs med Pia Burman och Ida Lindberg.

Din rörliga rygg

Workshop i samarbete med må-bra-gruppen som ges gratis för Jörns invånare. Anmälan till badhuset. Denna workshop går även boka in på företag och andra orter. Maila mig för offert!