Workshops

Vi erbjuder varje termin flera olika workshops med egna och gästande lärare. Här kan du hitta bra fortbildning på hemmaplan, inspirerande föreläsningar och schyssta rörelseklasser. Anmälan till olika workshops är bindande och görs via zoloz bokningssida:

Yoga & Dansdag i Glommersträsk med Pia den 19 oktober

Yoga & Dansdag i Glommersträsk den 19 oktober

Lördag den 19 oktober åker Pia till Glommersträsk för en heldag med dans och yoga. Dagen inleds med en härlig yogaworkshop med fokus på ryggen. Därefter äter vi sopplunch tillsammans på Värdshuset innan vi fortsätter dagen med ett energifyllt danspass med fokus på glädje. 

Kostnad för dagen är 650 kr och anmälan görs genom att du swishar till någon av arrangörerna i Glommersträsk. Anita: 070-6638813. Louise: 076-1062397. Din anmälan är inte godkänd förrän du har swishat och fått en bekräftelse från Anita eller Louise.

Dagens innehåll: 

10.00-12.00 mjuk dynamisk yoga med fokus på ryggen. Kyrkans lokaler.

12.00-13.15 sopplunch på Värdshuset (meddela ev allergier i förväg!)

13.15-14.30 danspass för glädje och energi! Idrottshallen.

Dagen har endast 15 platser, varav några redan är bokade. Anmäl dig därför i tid, allra senast den 9 oktober vilket är sista anmälningsdagen. Välkommen!

Om passen: 

Mjuk dynamisk yoga för ryggen: här ser vi på ryggen ur dess olika vinklar och rörelsemöjligheter. Vi mjukar upp och stärker både rygg och bål under ett allsidigt pass som även tar in resten av kroppen. Passet inleds med en kroppsmeditation med visualisering av ryggraden och avslutas med en längre savasana/avslappning. 

Danspass med fokus på dansglädje: Vi dansar loss till härliga rytmer. Värmer upp metodiskt med uppvärmnings- och teknikövningar där ni lär er några grunder i dansens teknik. Avslutas med en härlig danskombination där ni får släppa taget och dansa loss bara för att det är så himla härligt!

Inget av passen kräver tidigare vana.

Breathwork för klarhet med Maria Östlund den 25 oktober 17.30-19.30

Från en utsiktsplats rotad i hjärtrummet kommer du den här kvällen att få andas för en ökad klarhet. Vi har alla självbilder och sår djupt inprogrammerade i vårt undermedvetna. Sånt som begränsar vårt sätt att leva det liv som vi vill och längtar efter.  Breathwork är en självläkande meditationsteknik där andetaget hjälper dig att rensa ut emotionellt skräp och sätter dig i kontakt med dina känslor. Här leds du bort från det dagliga bruset i huvudet och in till kroppens klarhet och visdom. 

 

– Breathwork är en aktiv andningsmeditation.

– Breathwork hjälper till att synliggöra platser som behöver din kärlek och uppmärksamhet.  

– Breathwork ger dig bättre kontakt med din inre värld, så du kan förfina hur du rör dig från ditt center i den yttre världen. 

– Breathwork stärker din intuition.

Två timmar Breathwork med Maria Östlund. Pris: 300 kr. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Strength, yoga and science - bakåtböjningar med Nanny-Maja Anderback den 27 oktober kl 09.30-12.30

Zoloz välkomnar Nanny-Maja till nya studion! En fördjupande yogaworkshop som är perfekt för dig som vill fylla på med kunskap och inspiration!

Om workshopen:

Hur kan vi använda vetenskaplig kunskap om vävnad och principer från träningslära i vår Yogapraktik?

Detta är en workshop Nanny-Majas serie Yoga, Strength & Science. Vi använder oss av enkla principer från träningsläran för att göra yogan till ett smart verktyg och stärka våra vävnader både i rehabiliterings- och förebyggande syfte inför yogapositioner och annan träning.

” Wear, repair and prepare! “

Här utforskar vi hela ryggraden med fokus på styrka för hela kotpelaren. Perfekta övningar för att förbereda din rygg för bakåtböjningar eller lära dig nya tekniker för att kunna fördjupa eller förfina dina bakåtböjningar. Efter klassen får du med dig smarta övningar att lägga in i din övriga yogapraktik.

Söndag den 27 oktober kl 09.30-12.30. 

Pris: 400 kr. Bindande anmälan.  

Workshop med Sofia Lindblom (mer info kommer)

Under hösten kommer Sofia att hålla i workshop. Mer info kommer inom kort. 

Breathwork med Maria Östlund den 22 november 17.30-19.30

Maria Östlund från Love Yoga i Umeå kommer till Zoloz för en workshop i Breathwork. Mer info kommer!

 

Två timmar Breathwork med Maria Östlund. Pris: 300 kr. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.