fbpx

En av vårens onlinekurser: Viryayoga mix - kreativa flöden för hela kroppen

Varmt välkommen till en kurs på åtta gånger med en mix av viryayogans härliga flöden. Kursen sker online via livestream – du kan följa med var du än befinner dig!

I den här kursen plockar jag fram min kreativitet och bygger ihop varierade och lekfulla pass som är härliga för kroppen. Det kan bli olika saker för varje vecka – magkänslan får säga sitt i det här fallet!

Kursen passar bra för…

… Dig som har yogat lite innan och gillar flödesklasser

… Dig som gillar att utforska nörda ner dig i kroppen

… Dig som vill leka, balansera och behålla lugnet även när du utmanas

I viryayogan genomsyras klasserna av ett schysst tänk för hela kroppen. Vi vill kunna yoga länge! Du ansvarar själv för att lyssna på din kropp och hur djupt du kan gå i de olika positionerna – särskilt viktigt att lyssna på kroppen nu då vi möts på distans!

Känns det här som något för dig? Är du redo? Anmäl dig idag genom att klicka på länken här nedanför! Välkommen!

Boka din plats här: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/courses

Ledare för kursen är Pia Burman. Pia är certifierad viryayogalärare 500h rehab. Jag har gått flertalet påbyggnader inom viryayogans system och här sätter jag ihop dom till en rolig och härlig mix. Det blir roliga, kluriga positioner ihop med mjuka, sköna tillgängliga positioner. Saker som funkar nästan varje dag och positioner som kanske aldrig kommer att bemästras. Kan vi se det lekfulla i det och vara nöjda med det ställe där vi är idag?

Ledare för kursen är Pia Burman. Pia är certifierad viryayogalärare 500h rehab. I certifieringsutbildningen har jag lärt mig viryans nivå 3-flöden samt hur vi kan arbeta med dem på ett smart sätt. Det är roliga, kluriga positioner där vi varvar helt vanliga saker som funkar nästan varje dag med positioner som kanske aldrig kommer att bemästras. Kan vi se det lekfulla i det och vara nöjda med det ställe där vi är idag?

Kursdetaljer

Plats: Online. Vi möts i ett rum på Zoom och har livestreamade klasser. Vi behåller gemenskapen genom att se varandra och prata med varann innan och efter klass.

Tid: Tisdagar 19.30-20.45 med start den 7 april. Totalt åtta träffar.

Pris: 1250 kr. Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser på kursen.

Kursen leds av Pia Burman och hålls i samarbete med Studieförbundet Bilda.