fbpx
Välkommen till Zoloz Yogastudio i Skellefteå!

Välkommen! Här kan du läsa mer om våra olika yogaklasser som vi erbjuder i studion på Storgatan 26 och i vår virtuella studio på zoom. 

Våra öppna klasser går boka med medlemskort, klippkort eller enstaka tillfälle som betalas med swish. Aktuellt schema hittar du alltid i bokningen. Just nu sker de flesta klasserna virtuellt i zoom.

I studion är alla välkomna. Vi har en fin gemenskap som vi hoppas du vill vara en del av!

Viryayoga

En stor del av våra klasser är baserade på Viryayoga och dess hälsosamma rörelsefokus. Vi vill i dessa pass stärka dig – i din fysik likväl som i din yogapraktik och ditt sinne. 

Viryayoga byggs upp kring tio moduler som garanterar att du får ett allsidigt pass. Vi stärker kroppens vävnader, balans och ökar rörligheten på ett kontrollerat vis. Här finns plats för skratt och du är välkommen precis som du är! Finns i olika nivåer – se bokningen för schema och nivå på de olika passen. 

Restorative yoga

Restorative yoga handlar om återhämtning och att vila på djupet. Här bäddar du in dig bland bolster och filtar och stannar i positionerna länge – ibland upp till 30 minuter! Allt handlar om att öppna upp, slappna av, vila och kommer ner i lugn- och rosystemets uppbyggande läge. Här är det inga faror som lurar, här får kroppens leder stöd samtidigt som du vilar i värme, mörker och tystnad. Här får du återhämtning på djupet.

Virya rehabyoga

Viryans rehabyoga är framtagen för att passa dig som har olika sjukdomar, skador eller annan problematik. Du kanske tycker att de ”vanliga” yogaklasserna blir för knepiga och vill ha fler anpassningar. Rehabyogans program är superbra och passar egentligen alla, oavsett avsaknad av sjukdom och skador. Här får du gå in på djupet och fokusera på detaljerna. Men här kan du också få mer stöd av väggar, stolar och props än på vanliga klasser. Ges oftast i kursform hos Zoloz.

Mjuk yoga och meditation

På den här klassen får du yoga i ett ganska lugnt tempo, med enklare dynamiska flöden och sedan avsluta med meditation. En timmes pass där du får mjuka upp kroppen och stilla sinnet. 

Meditation

30 minuter där du får utforska meditationsövningar samt landa i avslappning. Här blir du guidad genom enklare meditationer som du sedan kan fortsätta utforska hemma mellan gångerna. 

Lunchyoga

För dig som gillar att yoga på dagen och kanske enklast får till tid vid lunch så erbjuder vi lunchyoga. Den bottnar i flödande Viryayoga och vi vill ge dig en chans att röra på kroppen, öka blodcirkulation och genomströmning till dina muskler, för att sedan landa i en härlig vila. Perfekt för dig som sitter stilla stora delar av dagen och vill få in lite rörelse och en omstart på dagen. 

Morgonyoga

Morgonyogan är en mysig stund där du får starta dagen med att mjukt röra på kroppen i ett lugnt tempo. Även här ligger grunden i viryans hälsosamma rörelsefokus men på ett mer meditativt sätt. Passar alla nivåer som vill börja sin dag med att mjukt röra på kroppen, värma upp, göra solhälsningar och enkla övningar.