fbpx

Kursen för dig som vill stärka upp din kropp och balans med hjälp av yoga.

Det här är kursen för dig som vill stärka upp kroppen och åldras med värdighet. Kanske upplever du att du med åren börjat bli svagare och fått sämre balans? Då har du chansen att stärka upp dina ben, fötter och balans samtidigt som du får ett allsidigt yogapass. 

Kursen riktar sig särskilt till dig som är 55+, men alla är välkomna!

Här utgår vi från viryans rehabyogaflöden. Vi ger ben och fötter lite extra uppmärksamhet. Genom att stärka underkroppen får du mer stuns i steget igen och även balansen kommer att förbättras.

Ju äldre vi blir desto viktigare är det att vi har kroppen med oss! Det är aldrig försent att börja!

Kursdetaljer:

Kursen startar den 29 januari och pågår under åtta veckor. Vi träffas på dagtid kl 13.30-14.45 och yogar tillsammans. I den här kursen tar vi endast emot 12 deltagare så att alla kan få hjälp och stöd efter behov. 

Vi följer ett genomtänkt kursupplägg med möjlighet till individanpassningar. Inga förkunskaper krävs. 

Allt du behöver för kursen finns att låna på plats i Yogastudion. Vi använder oss av yogaprops som klossar, band, bolster, filtar men även stöd av väggar. 

Lärare är Pia Burman som driver Zoloz Yogastudio. Pia är certifierad Viryayogalärare och Virya rehabyogalärare med över 600 utbildningstimmar. 

Anmälan till kursen är bindande. Minst fem anmälda krävs för att kursen ska starta. Kursen betalas med faktura. Pris för kursen är 1150 kr.