fbpx
Bild för Yogaworkshop på Zoloz yogastudio.

Välkommen till en yogaworkshop med fokus på ryggen - rörlighet, styrka och strukturer!

Välkommen till en yogaworkshop där du får lära dig mer om ryggen genom yoga. Mitt mål är att du får med dig: 

1. Större kunskap om din egen rygg och om ryggens strukturer och uppbyggnad

2. Övningar för rörlighet i ryggen (minska känslan av att ryggen hakat upp sig)

3. Övningar för en starkare rygg (minska känslan av trötthet i ryggen)

Vi går in på dessa tre huvudpunkter genom yogaövningar och korta föredrag. Jag visar ryggens uppbyggnad och vi varvar med många olika yogaövningar för ryggen, varav några görs i par för att få ett öga utifrån. Det är fint att kunna hjälpa varandra och vi lär oss mycket både av att få och ge hjälp på yogamattan. Det här är ett tillfälle att få till finliret i rörelserna, att gå in på djupet och att få mer tid till att utforska med nyfikenhet. Vi hinner mer än på våra vanliga yogaklasser och kanske hittar du några favoriter att ta med dig hem?

Vi möts under tre timmar och då ingår en kortare paus i upplägget. För dig som vill minnas övningarna i efterhand rekommenderas att du tar med en anteckningsbok. Allt annat finns på plats i studion; mattor, props, te och snacks. 

Yogaworkshopen är öppen för alla nivåer. Övningarna går fint att ta till sig även för nybörjare och för dig som har yogat ett tag redan så får du djupare kunskap och mer tid till att utforska. 

Jag har tidigare kört denna workshop i Jörn, Glommersträsk och Niemisel och haft väldigt nöjda deltagare. ”Jag har aldrig tänkt på att det går röra ryggen så mycket och på så många olika sätt”, ”Det känns som att jag varit hos sjukgymnasten” och ”otroligt härliga övningar för ryggen, det känns att det här är bra!” är några omdömen som jag fått. Jag hoppas du tar chansen om du är sugen nu när jag kör workshopen ”hemma i studion”. 

Välkommen med din anmälan!

/Pia