Info danskurser i maj

Hej!

Den sjunde maj startar jag upp två stycken danskurser på dagtid i Skellefteå och jag tänkte skriva lite mer om detta, ifall det är någon där ute som letar efter mer information!

Båda kurserna är på fyra tillfällen, med start den 7 maj.
Priset är 400 kr/kurs eller 700 kr för båda kurserna.
Plats är B-hallen på Campus.

Flamenco 9.30-10.40

Vi övar hand- och armteknik, fotstampar och danskombinationer till härlig flamencomusik. Vi sträcker på oss och är stolta. Vi tar plats och uttrycker oss till musiken. Vi dansar och njuter! Inga förkunskaper behövs. Nybörjarnivå. Efter att ha uttryckt oss i flamencon så kommer vi känna oss starkare, stoltare och lyckligare!

Rekommenderad klädsel: stadig sko som sitter ordentligt på foten, gärna med klack. Vid långkjol (endast kvinnor), om du har. I övrigt kläder som är lätta att röra sig i.

Dansmix 10.45-12.00

Dansmixen utgår från modern/jazz och simonsontekniken. Alla deltar efter sina egna förutsättningar. Passar även dig med skador och värk – prata med mig innan så försöker jag hjälpa dig att anpassa övningarna! Passet börjar med uppvärmning och teknikövningar där vi stretchar kroppen och ökar blodcirkulationen. Vi fortsätter sedan med övningar över golvet och danskombination till medryckande musik. Efter dansmixen kommer du att känna dig vigare och öppnare i kroppen. Dessutom kommer du att vara glad och må bra!

Rekommenderad klädsel: barfota och kläder du kan röra dig obehindrat i, t ex shorts/tajts, mjuka byxor och t-shirt/linne. Räkna med att svettas!

Här är ett exempel på en danskombination som min kvällsgrupp har jobbat med under våren. Klippet är från deras sjunde danslektion då de har övat på dansen vid flera tillfällen:

Här en bild på affisch med mer info. Klicka för större bild + möjlighet att zooma:

Info dans för daglediga i Skellefteå
Info dans för daglediga i Skellefteå

Alla är välkomna!

Anmälan görs via mail till pia@zoloz.se.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

/Pia