Hos oss möter du Pia och Ann

När du yogar på Zoloz Yogastudio möter du oss, Pia och Ann.

Förutom att vi har väldigt kul ihop har vi också väldigt liknande syn på yoga och hälsa. Vi vill att yogan ska stötta, stärka och vara hållbar genom hela livet. Det får gärna vara kul längs vägen och vi bjuder in andningsövningar, meditationer och filosofi på klasserna för en djupare upplevelse.

Du är välkommen precis som du är, oavsett kroppsform, skador eller ålder, och så anpassar vi efter behov längs vägen!
Hos oss går du på kurs i liten grupp.

Vi som lärare ser dig, vet vad du heter och din bakgrund. Vi bygger vidare gång för gång på kursen och har en röd tråd längs vägen.

Vi brukar båda två få höra att vi är tydliga, lugna, välplanerade och har roliga pass.

Om det låter som nåt för dig är du varmt välkommen att boka någon av våra kurser!

Mer om oss...

PIA BURMAN
Pia är grundare och ägare till Zoloz. Hon är utbildad hälsovägledare, simonsondanslärare och rehab-yogalärare. På fritiden gillar hon att vara ute i naturen.

Pia gillar att nörda ner sig i anatomi och stöttar dig i att förbättra, eller behålla, rörelsemöjlighet och -glädje. Rehabkurser och restorative yoga ligger henne varmt om hjärtat och många av Pias kurser är något lugnare numera, om än hon ibland får upp ångan och utmanar både styrka, balans och koordination hos deltagarna.

UTBILDNING INOM YOGA

Certifierad viryayogalärare 500h, nivå 1-3 (200h grundutbildning + certifieringskurs) och påbyggnadskurser.

Påbyggnader inom viryasystemet: rehabviryayoga, yogaterapi, praktisk anatomi, fördjupat biomekanik, sekvensiering, virya restorative, vinyasa, passningskurs, Strength and mobility och immersion-kurser. Lärare: Josephine Selander, Robin Tåg, Sara Hoy, Marianne Sundell, Britt Fjeldstad samt Megan Davis och Doug Keller. 

Relax and Renew med Judith Hanson Lasater och Lizzie Lasater via YogaCampus London + pranayama och savasanakurser med samma lärare online.

ANN DEGERMAN
Ann driver företaget @yog.an.de och håller yoga för Zoloz räkning sedan 2019. Hon är utbildad socionom och tycker om att vara aktiv på fritiden.

Ann gillar att nörda ner sig i filosofi och hennes teman på klasserna är ofta både djupa och lättillgängliga. Hon gillar stärkande yoga där man får ta i och svettas, och en av hennes specialiteter är Virya puls som ofta vävs in som en liten extra krydda. Hon har också hand om nybörjargrupper som får lära sig Virya nivå 1 som förbereder för mer yoga inom viryasystemet. Även om Anns klasser ofta är svettiga har hon också en mjukare sida i Virya aware och moving Yin.

UTBILDNING INOM YOGA

Certifierad viryayogalärare, nivå 1-3 (200h grundutbildning + certifieringskurs) 

Påbyggnader inom viryasystemet: Virya aware, Puls, passningsworkshop. Lärare: Josephine Selander, Nanny-Maja Anderback, Monika Jakobs och Maria Svalin.

Moving yin för Moa Westman och Stark genom klimakteriet med Monika Björn. 

Startar också rehabviryayogautbildningen inom kort.