Förbereder prova på

Hej!

Imorgon är det dags för prova på-dag. Jag förbereder anmälningslistor, visitkort och små flyers. Jag har kollat upp ljudanläggningen. Jag har gjort dansplaneringen. Nu önskar jag bara att det ska dyka upp många nya, och bekanta, ansikten imorgon!

Ni har alltså chansen att under tre timmar prova på tai chi med Karin, meditation med Susanne och dans med mig, Pia. Det blir små pauser mellan varje pass. Jag tror att tai chi och meditation skulle vara 40 eller 45 min. Eftersom jag är sist på dagen så använder jag nog hela min timme. Fast inklusive frågor på slutet. Jag startar danspasset kl 12. Kom och var med!

Pris för alltihop är 100 kr. Ett tillfälle att få testa på de olika aktiviteterna innan du anmäler dig till en kurs i höst. Själv ser jag fram emot att få vara deltagare under de första två timmarna och sedan hålla i dans för de som är där. Det blir väldigt spännande att se hur många som kommer. Är det fem eller femtio personer jag kommer att mötas av i salen imorgon?

Nu är det dags att sova så jag hinner samla ihop ny energi inför morgondagens spännande äventyr! :)

Vi ses på Friskis & Svettis imorgon!

/Pia

prova-på ht-13 vit