Annons i Norran

Hej!

Idag har jag annons i Norran – har du sett den?

Min förhoppning är att fler får upp ögonen för zoloz och hittar till både hemsida och danssalar. Om du sett annonsen i Norran idag och är alldeles ny här så vill jag önska dig lite extra varmt välkommen idag! Tveka inte att höra av dig med anmälan eller frågor till mig så snart som möjligt. Om du är intresserad av någon av torsdagsgrupperna så startar de redan imorgon. Det går bra att hoppa in och börja senare, men om du har möjlighet så är det bättre att vara med från första tillfället. Och vet du? ALLA är tillräckligt duktiga på att dansa för att gå en nybörjarkurs. Där behövs inga förkunskaper! Dessutom är du aldrig för gammal för att börja! Fint, va?

Annons danskurser, Norran
Annons danskurser, Norran
Annons danskurser i Skellefteå
Annons danskurser i Skellefteå

Stort tack till Sven Burman, Lilla Byrån, för hjälp med formgivningen!

Kurserna hålls i samarbete med Vuxenskolan i Skellefteå.

Om du vill anmäla dig till någon av kurserna så gör du det enkelt genom att skicka ett mail till mig, pia@zoloz.se, där du anger namn, personnummer, adress, telefon och vilken kurs du vill gå. Du kan även fylla i formuläret här nedanför.

Har du frågor så är du också välkommen att ringa mig på 070-546 86 27. Lämna ett meddelande om jag inte svarar!

Varmt välkommen att dansa med mig i höst!

/Pia