PT-yoga

Privatyoga: FULLT FOKUS PÅ DIG

Få hjälp att hitta rätt i yogan -
även med skador, värk och sjukdom!

Tryggt och lärorikt. Eftersom jag inte hade erfarenhet av yoga sedan tidigare kändes det bra med PT-yoga för att komma igång. - Cecilia

Porträttbild på Pia, leendes i yogastudion.

Du är unik - din yogapraktik också!

När du kommer till mig på privatyoga så utgår vi från dina behov och önskemål. Här finns verkligen alla möjligheter till en skräddarsydd yogapraktik, som utgår från dig oavsett vad som pågår i din kropp.

Du får berätta vad du vill ha hjälp med, vad dina mål är och hur nuläget ser ut och sedan guidar jag dig utifrån det. Vi kommunicerar längs vägen och jag noterar vilka övningar som är dina favoriter och vilka vi kan skippa. 

Kanske väljer du att boka privatyoga för att du vill se om du kan yoga trots skador, värk eller sjukdom. Kanske vill du få ett program som du sedan kan göra hemma helt på egen hand. 

Jag har själv erfarenhet av hur det är att leva med sjukdom och skador och min önskan är att visa vägen från rädsla till att känna rörelseglädje igen.

”Jag kommer att rekommendera det här till alla! Att som jag, vara helt nybörjare med onda knän och utmattning… Jag har fått jättebra hjälp och lärt mig jättemycket. Tack för allt du lärt mig" - Janni

Kom igång med intropaketet

Prova yoga med min hjälp, anpassad efter dina behov.

Kanske är du osäker på om du kan yoga på grund av sånt som pågår i din kropp – så som skador, värk eller kronisk sjukdom? 

Du är rädd för att inte passa in i en gruppklass eller att du ska göra fel och i värsta fall skada dig eller trigga igång ett skov. 

Tillsammans ser vi till att hitta det som funkar för dig!

Bild på yogastund där Pia assisterar en deltagare i en yogaposition för mer grundning och aktivitet.

Yogahemma-paket

När ditt mål är att yoga hemma på egen hand – utan videos!

Om du längtar efter att kunna yoga hemma, men känner dig osäker på vad du kan göra med tanke på just dina utmaningar och inte vet vart du ska börja. Här utforskar vi vad som funkar för dig och jag ger dig ett anpassat program utifrån din unika situation.

När vi hittat dina favoriter och bästa övningar övar vi på teknik och på att du ska kunna få in övningarna som ett rinnande vatten och till slut inte behöva följa mina anteckningar längre. Målet är att du blir självständig i din hemmayoga och vet vad du ska göra.

Bild på en sidstretch där Pia leder två deltagare i yoga

Privatlektioner i yoga är för dig om du... 

Aldrig har yogat förut och känner dig nervös

Du kanske känner dig orolig för att gå till en yogastudio som nybörjare och vill lära dig grunderna på egen hand först. Eller så har du mycket som pågår i kroppen så att det är svårt att gå på grupp-yoga. På privatyogan tar vi det i ditt tempo, du får lära dig grunderna utan att någon annan ser på och ställa alla frågor du har direkt till mig. Det är en trygg miljö och vi möts där du är!

Bild på yoga där Pia assisterar Ann i en liggande stretch med benet upp mot taket.

Du har en sjukdom, skada eller kronisk värk

Jag vet hur det är att yoga och träna med skador, värk, sjukdom och den där oron över att ta i för mycket. Att hitta sätt som funkar för just dig är något jag tycker om att utforska ihop! Jag har samlat på mig en stor väska med olika övningar vi kan plocka av och jag är övertygad om att vi kan hitta nåt som funkar även för dig!

Bild på hur privatyoga kan se ut. Pia guidar Ann i en rörelse med uppmuntrande leende.

Du behöver extra stöd och pepp längs vägen!

Att få till en yogarutin i sin vardag är verkligen inte det lättaste, men om du bokar in regelbundna träffar med mig är det mer sannolikt att det blir av. Jag kan hjälpa dig med motivation, planering och att ta dina första steg mot ett liv med mer balans. 

Pia assisterar Ann i en vilande position genom att lägga händerna på axlarna och lätt trycka neråt för en grundande känsla.

Dessutom får du alltid…

  • Min fulla uppmärksamhet och skräddarsydda pass efter dina önskemål
  • Utforska olika anpassningar tills vi hittar rätt positioner och lägen för dig – och dina favoriter!
  • Själv påverka längs vägen. Om nåt inte känns bra berättar du det och vi kommunicerar hela tiden för att hitta rätt!
  • Möjlighet att anpassa efter dagsform. Om du känner dig trött och slut kan vi fokusera på återhämtning, har du energi kan vi göra ett mer fysiskt pass. Det är du som står i centrum!
 
Glad att jag tog mig tid med detta. Trodde inte jag skulle komma så långt på 5 gånger, men jag fick ut mer än jag vågat hoppas på. – Kerstin
 
Bild på två personer i en yogaposition. Deltagare gör en katt-position samtidigt som Pia ger en referens till var ryggraden är genom att lägga fingrarna på kotorna mellan skulderbladen.
Jag lyssnar och guidar dig utifrån dina mål! Under klassen har vi hela tiden en öppen kommunikation och bäst effekt får du om du bokar regelbundna träffar. 

Priser och bokning

Intropaket fem träffar: 4750 kr

Intropaketet kostar 4750 kr (950 kr per träff) och då ses vi fem gånger. Första träffen är 75 minuter, därefter 60 min per gång. 

Yogahemmapaket tio träffar: 9500 kr

När du vill satsa på din hemmayoga ses vi tio gånger för 9500 kr, med möjlighet att dela upp betalningen. Efter tio gånger kan du yoga hemma själv utan stöd.

En enstaka träff: 1100 kr

Jag rekommenderar alltid att du startar med något av paketen på 5-10 träffar så vi hinner lära känna varandra,  men självklart kan du också boka enstaka tillfällen. Då betalar du 1100 kr för ett tillfälle.

Löpande privatyoga:

Vill du komma till mig på en fast dag och tid varje vecka efter du avslutat ditt intro- eller yogahemmapaket så fortsätter vi löpande på 950 kr per träff. Jag fakturerar i slutet av månaden eller så sätter vi upp en automatiserad månadsbetalning, som en prenumeration på privatyoga. 

Gruppbokningar:

Vill du boka yoga för en privat grupp, tex ett födelsedagsfirande eller en möhippa, kostar det 1900 kr för en timme.

Företag bokar mot offert. Plats, längd på passet, antal deltagare, lån av material osv avgör priset. Från 2500 kr och uppåt.

 

Maila pia@zoloz.se om du är redo att boka privatyoga med mig!

Då avsätter vi en dag och tid på schemat för din yoga med mig. Tänk på att eventuell avbokning av tid måste göras senast 48 timmar innan bokad tid, annars debiteras du hela avgiten/ersätter jag inte tiden. Välkommen!

Fantastiskt att ha en kunnig person som utgår från mina behov och min kropp. Att kunna ställa frågor, att träffarna var "öppna" och att innehållet kunde ändras vid behov. - Kerstin

Fler frågor innan du bokar?

Skicka dem till mig via det här formuläret! 

Du kan också inleda din bokning genom att fylla i och skicka här –>

/Pia