fbpx

Boka privatyoga 1:1

Skräddarsytt yogaprogram utifrån dina önskemål

När du bokar en privat yogastund med mig utgår vi alltid från dina önskemål. Jag anpassar yogan efter dig och vi kommunicerar under tiden om hur du upplever de olika övningarna och positionerna.

"Tryggt och lärorikt. Eftersom jag inte hade erfarenhet av yoga sedan tidigare kändes det bra med PT-yoga för att komma igång." - Cecilia

Privatlektioner i yoga kan vara nåt för dig om du… 

⭐️ Aldrig har yogat förut

Du kanske känner dig nervös för att gå till en yogastudio som nybörjare och vill lära dig grunderna på egen hand först. På privatyogan tar vi det i ditt tempo, du får lära dig grunderna utan att någon annan ser på och ställa alla frågor du har direkt till läraren. Det är en trygg miljö och vi möts där du är!

⭐️ Du har en skada eller kronisk värk

Jag vet hur det är att försöka yoga eller träna med skador och värk och en av mina största glädjeämnen är att lära ut sätt som vi kan anpassa övningarna på utifrån de fysiska förutsättningar vi har! Vi är alla olika och ibland, tex när vi är skadade, kan vi behöva anpassa övningar lite extra mycket. På en privat yoga med mig kan jag ge dig förslag och övningar att göra för att underlätta de rörelser vi göra i yogan – och i vardagen! Vi utforskar tillsammans vad som funkar i din kropp!

⭐️ Du har ett särskilt mål du vill uppnå

Kanske vill du lära dig en specifik position som känns utmanande? Kanske vill du få bättre balans eller bli starkare? Oavsett vilket mål du har kan jag stötta dig i att nå det. Jag kan inte lova att du uppnår det inom en viss tid, men jag kan hjälpa dig längs vägen! 

⭐️ Du behöver stöd längs vägen!

Att få till en yogarutin i sin vardag är verkligen inte det lättaste, men om du bokar in regelbundna träffar med mig är det mer sannolikt att det blir av. Jag kan också hjälpa dig med motivation, planering och att ta dina första steg mot ett liv med mer balans.

⭐️ Dessutom får du alltid…

  • Min fulla uppmärksamhet och ett skräddarsytt pass efter dina önskemål
  • Utforska olika anpassningar tills vi hittar rätt positioner och lägen för dig – och dina favoriter!
  • Själv påverka längs vägen. Om nåt inte känns bra berättar du det och vi kommunicerar hela tiden för att hitta rätt!
  • Möjlighet att anpassa efter dagsform. Om du känner dig trött och slut kan vi fokusera på återhämtning, har du energi kan vi göra ett mer fysiskt pass osv. Det är du som står i centrum!
🙌 Jag lyssnar och guidar dig utifrån dina mål! Under klassen har vi hela tiden en öppen kommunikation och bäst effekt får du om du bokar regelbundna träffar. 

PT-yoga

PT-yoga: personligt guidad yogastund med Pia

Under en PT-yogatid får du en egen stund tillsammans med mig och jag guidar dig utifrån dina önskemål och behov. Allt fokus läggs på att du ska få en fin stund, tips att fortsätta med yogan hemma samt möjlighet att ställa frågor. Du kan också få fler anpassningar och mer individuell hjälp än på en gruppklass. Det är du som bestämmer vad tiden ska inriktas på. Kanske vill du bara få komma och yoga själv, utan att vara i en större grupp? Kanske vill du ha ett program att fortsätta med hemma?

Hälsovägledning

Hälsovägledande samtal

Pia är utbildad hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet med en fil. kand. inom hälsopromotion. Utifrån denna utbildning kan hon hjälpa med till exempel: 

Livsstilsförändringar

Stresshantering

Målbilder

Motivation till förändring

Detta genom framför allt motiverande samtal där vi tittar på vad du vill förändra och hur du ska gå tillväga. Det är viktigt att önskan och motivation kommer inifrån dig. Jag är där som ett stöd på vägen och hjälper dig att utkristallisera vad, hur och när du ska genomföra din förändring. Du bokar en enskild tid med mig för detta. 

Priser och bokning

Välj ett paket och upplägg som passar dig: 

Vi träffas löpande varje eller varannan vecka. Betalas mot faktura i förväg. 

Startpaket fem träffar: 4 250 kr (rabatterat till 850kr/tillfälle). Därefter löpande för 900 kr per gång. 

En enstaka träff: Jag rekommenderar alltid att du startar med fem träffar, men kan du bara komma en gång betalar du 1100 kr.

Vill du boka för en privat grupp vid ett tillfälle kostar det 1900 kr.

Allra mest får du ut ifall du bokar in flera träffar. Då kan vi verkligen skräddarsy och utvärdera övningar och planer. Varje träff gäller 60 minuter. Första träffen ses vi 75 minuter då vi behöver lite mer tid till prat då. 

Välkommen att boka! Skicka dina önskemål till pia@zoloz.se och ange telefonnummer så jag kan ringa upp dig.