fbpx

Privat coaching genom hälsosamtal eller pt-yoga där vi utgår från dina önskemål.

Hälsovägledning

Hälsovägledande samtal

Pia är utbildad hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet med en fil. kand. inom hälsopromotion. Utifrån denna utbildning kan hon hjälpa med till exempel: 

Livsstilsförändringar

Stresshantering

Målbilder

Motivation till förändring

Detta genom framför allt motiverande samtal där vi tittar på vad du vill förändra och hur du ska gå tillväga. Det är viktigt att önskan och motivation kommer inifrån dig. Jag är där som ett stöd på vägen och hjälper dig att utkristallisera vad, hur och när du ska genomföra din förändring. Du bokar en enskild tid med mig för detta. 

PT-yoga

PT-yoga: personligt guidad yogastund med Pia

Under en PT-yogatid får du en egen stund tillsammans med en yogalärare som guidar dig utifrån dina önskemål och behov. Allt fokus läggs på att du ska få en fin stund, tips att fortsätta med yogan hemma samt möjlighet att ställa frågor. Du kan också få fler anpassningar och mer individuell hjälp än på en gruppklass. Det är du som bestämmer vad tiden ska inriktas på. Kanske vill du bara få komma och yoga själv, utan att vara i en större grupp? Kanske vill du ha ett program att fortsätta med hemma?

Priser och bokning

Välj ett paket och upplägg som passar dig: 

Enstaka träff: 950 kr 

Paket tre träffar: 2700 kr (900 kr/tillfälle)

Paket fem träffar: 4 250 kr (850kr/tillfälle)

Allra mest får du ut ifall du bokar in flera träffar. Då kan vi verkligen skräddarsy och utvärdera övningar och planer. Varje träff gäller 60 minuter. Om du bokar paket får du 15 minuter extra vid första tillfället.

Välkommen att boka! Skicka dina önskemål till pia@zoloz.se och ange telefonnummer så jag kan ringa upp dig.