Grunda dig, reflektera och landa.

Låt oss pyssla om dig på söndag, 2 oktober 13.00-17.30.

Hej! På söndag håller vi vårt första riktiga event i studion (utöver våra kurser och invigningen) och vi ser så mycket fram emot att ses och yoga, reflektera och landa i studion. 

Vad kan du förvänta dig?

När du kommer hit får du en kopp te att värma dig vid. Vi hälsar på varandra och presenterar oss.

Efter introduktion och presentation väntar vårt första yogapass för dagen: Bosätta – ett dynamiskt viryayogapass där du får grunda dig. Ann och Pia leder passet tillsammans och det är en mix av virya 1, aware och rehab. Härliga rörelser som stärker, grundar och låter dig bosätta dig i kroppen. 

Del 2 kallar vi för Låta sätta sig och här går vi ner till älven (så nära!) och njuter av de sprakande höstfärgerna. Här får du också fylla på med lite energi (mellis), meditera och reflektera. Det kan nog halka in lite skogsbad också… 

Den avslutande delen kallar vi för Lugna och här får du njuta av ett lugnt pass som startar med moving yin som sedan övergår i Restorative yoga, en riktigt vilande yogaform. 

Innan vi går hem samlas vi och avrundar dagen med några tankar. 

✅ Låter det som något för dig? 🙋🏽 Vi har ett fåtal platser kvar och en kan bli din! 🙌

Priset för dagen är 750 kr. Då ingår tre pass, te, frukt och lättare fika samt guidning från två lärare under hela dagen. Max 10 personer.

Allt du behöver i yogaväg finns att låna i studion. Ta gärna med en ögonkudde, kåsa/mugg och något att sitta på utomhus. 

Välkommen att pyssla om dig själv och låta oss pyssla om dig på söndag.