Ta hand om dig själv med yoga

Vi ses på Strandgatan 17, Skellefteå

Välj bland fysiskt utmanande, mjukt stärkande eller riktigt vilande kurser.

Prova hur det är att yoga med oss på någon av våra gratispass på SARA eller skriv upp dig på väntlistan inför nästa kursstart.

Små grupper

Hos oss är vi aldrig fler än 10 per kurs i studion. Läraren ser dig och känner till din bakgrund. Det är tryggt.

Mysig miljö

När vi yogar är det viktigt att miljön stöttar oss. Hos oss är stämningen mysig och välkomnande.

God gemenskap

När du yogar, tar en kopp te och pratar om livet med samma personer varje vecka stärks gemenskapen.

Lugnt och tryggt

Vi guidar dig med stort lugn och trygghet. Anpassningar finns nära och du är välkommen precis som du är!

Hur vet du vilken kurs du ska gå?

Ta en titt på intensitets-termometern ovanför! 
Det handlar alltså inte bara om hur länge du yogat utan också om hur fysiskt utmanande och intensiv yoga du letar efter.
Du vet bäst vad du behöver, men vill du bolla kan du alltid maila mig.

Spana in vinterns kurser här under 👇 Tips: De följer samma färgkodning som ovan!

Vinter-yogakurser 2023

Vinterkurserna är 10 träffar långa och kostar 1890 kr. Tänk på att anmälan är bindande och att kurserna ofta blir fullsatta.

FULLBOKAD! (anns dröm)

Måndagar 19.30-20.45. Anns drömyoga på måndagar är fullbokad. Platser finns på drömyoga onsdagar samt viryamix och nivå 1 som är liknande kurser.

Nybörjarkurs Start 23/1

Måndagar 18.00-19.15 med Ann. Här introduceras du till nivå 1 i viryayoga. Dynamisk yoga med fokus på styrka, rörlighet och balans. För dig som vill ha yogan som träning, är ny på viryayoga eller helt ny på yoga.

Dans för vuxna

Måndagar 19.15-20.30 med Ida. Mjuka upp kroppen, stärk upp muskler och balans... samtidigt som du får ha roligt och dansa med andra på ett schysst vis. Modern dans och jazzdans i grupp.

Yoga på dagtid start 24/1

Tisdag 14.00-15.00. Yoga i lugnt tempo där du får stärka kroppen på ett mjukt sätt. Mjuka upp leder, förbättra balans och hitta kraft i benen. Vi tar hjälp av stol och vägg. vid behov.

FULLBOKAD (Nyb.kurs)

Tisdag 17.30-18.30 med Pia. Här introduceras du till nivå 1 i viryayoga. Dynamisk yoga med fokus på styrka, rörlighet och balans. För dig som vill ha yogan som träning, är ny på viryayoga eller helt ny på yoga.

Anns drömyoga start 25/1

Onsdagar 19.30-20.45. Yoga på fortsättningsnivå där du får stärka kroppen, öka rörligheten och ta del av filosofiska teman. Ann guidar utifrån vad som inspirerar just nu och ger dig ett fysiskt pass.

Pausyoga rygg Start 26/1

Torsdag 12.00-12.50 med Pia. Det här är ett inkännande pass i rörelse med extra fokus på att mjuka upp ryggen. En chans att pausa dagen, röra på kroppen och sen landa i stillhet. Förebygg eller ta hand om dina ryggkrämpor.

Viryayoga mix start 26/1

Torsdag 17.30-18.30 med Pia. Open level mixed classes with focus on awareness. Lyssna in till känslan i kroppen, upplevelsen i rörelserna. Fokus på din upplevelse i rörelserna - lugnt, nördigt eller flödande. Taught in "Swenglish"

Djup vila start 26/1

Torsdag 19.00-20.15. Sköna återhämtande vilopositioner där du stöttar kroppen med kuddar och filtar. Välkommen att "göra ingenting" och vagga in kroppen i lugn och ro. Ljuvligt återhämtande!

Sagt om våra kurser:

”Enkel” yoga, i positiv bemärkelse! Lämpliga övningar som går att förenkla för den som vill, ledaren Pia är lättsam och jordnära! Regelbunden Yoga gör att jag lättare kan vara närvarande i nuet, även mellan passen!
Emma
En möjlighet att lära sig grunderna i viryayoga i fin miljö och med fantastisk lärare! Jag var nybörjare men har känt mig i trygga händer hela tiden och där alla får utgå från sina egna förutsättningar. Jag kommer definitivt att fortsätta! Ett sätt att stärka både kropp och sinne!
Camilla

Se mer om oss hos...

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

Om du redan vet att du vill yoga med oss ska du boka nu!

Våra kurser blir ofta fullsatta och vi har valt att hålla deltagarantalet nere för en mer personlig touch. Hoppas vi ses och att du får plats på just den kurs du önskar! /Pia och Ann 

Ps. Maila pia@zoloz.se om du har frågor om vilken kurs som passar dig bäst eller vill boka in en timmes vägledning med mig.

© 2022 All Rights Reserved.