Varför ska du öva på att vara vänlig mot dig själv?

Mitt ord och mitt fokus för 2023 är självmedkänsla och det har jag också tagit med mig in i min undervisning så här i starten av året. Om du yogar med mig på någon av mina kurser eller är med i Balans har du också fått möta self compassion. 

Men varför ska vi bry oss om det här? Spelar det nån roll om vi är vänliga mot oss själva eller om vi går runt och hackar på oss själva till vardags? 

I videon här under berättar jag både om varför jag själv vill öva mig i självmedkänsla och varför jag vill uppmuntra dig till detsamma. Min önskan för dig är att du får vara lycklig i ditt liv och ett steg på vägen är att vara snäll med sig själv.  

Vill du ha mer? Varför inte testa att prenumerera på min medlemssida Balans eller köpa en yogaklass med tema självkänsla att göra hemma?