Hitta lugnet inom dig, oavsett vad som pågår runtom... 5 dagars gratis utmaning.

Idag vill jag bjuda in dig att under fem dagar ta dig tid för att hitta mer lugn inom dig. 

Det här är en gratis utmaning som jag planerat att hålla sedan ett bra tag tillbaka. Med tanke på vad som sker i Europa just nu har jag varit osäker på om jag ska trycka på start eller inte. Jag vill inte att det ska kännas som att jag utnyttjar situationen. Jag vill däremot hemskt gärna dela de här övningarna som kan hjälpa dig känna dig mer grundad och lugn. Sprida det ljusa i stället för det mörka.

Det här med lugnet inom oss, att hitta hem, att finna stillhet genom att blicka inåt är det jag tycker är det allra finaste och viktigaste som yogan ger mig.

Kanske kan de här övningarna hjälpa dig just nu eller lite längre fram?

  • Om du, som jag, under en lång period gått omkring med oro över pandemin och vill stilla den.
  • Eller om du, som jag, ofta dras med i olika saker och efter ett tag känner dig överväldigad och lite slutkörd.
  • Om du längtar efter en trygg känsla i dig själv oavsett vad som pågår runt om…

Då är det här för dig!

Vi startar nu på måndag den 7 mars och under fem dagar får du ta del av en övning för att grunda dig och hitta mer lugn inombords.

Vi använder oss av kroppen, sinnet och andetaget.

Grundande rörelser, lugnande andningsövningar och meditation för sinnesfrid.

Du avsätter 10-15 minuter om dagen och gör övningen när och där det passar dig. Du har tillgång till materialet i tre månader. Om du är med ”live” från den 7 mars kan du också dagligen checka in med mig på instagram där jag delar en liten uppdatering och pepp. Dela gärna vidare till fler som du tror skulle må bra av att stanna upp en stund och hitta sitt inre lugn 💞 Låt oss sprida omtanke, värme och kärlek! 💞

Klicka på bilden för att komma till anmälningssidan och boka din plats idag!

Länk: zolozyoga.teachable.com/p/lugn

Sköt om dig!

/Pia