Yoga dig stark inifrån och ut

En yogahelg i Skellefteå med Josephine Selander, den 23-25 februari 2024.

hela helgen för paketpris eller välj just det du vill gå. En workshop om dagen öppet för alla + passningskurs och teachers gathering för viryalärare.

Om inte fötterna, knäna och benen är starka, kan det bli svårt för resten att kroppen att ha en bra funktion. Den här kvällen fokuserar vi på hur vi med smart yoga kan få upp en funktionell styrka i de delar vi ofta tar för givet.

Fredag 17.30-18.30. Pris: 380 kr. 

Det är lätt hänt att styrkeövningar går på rutin och att bara de stora muskelgrupperna stärks. Under den här förmiddagen kommer du få smarta övningar för hur du med små medel kan få upp en stabilitet i kroppen som känns ”på insidan”.

Programmet utgår från viryayogans prehabyoga med temat ”less is more”!

Mitt i 10 minuters paus, te och info om Nordiska Yogainstitutets yogalärarutbildningar.

Lördag 09.30-12.00. Pris: 480 kr.

Yoga loss med härliga yogaflöden. Vi experimenterar med hur övergångarna i yogaflödena inta bara får och att bli medvetna om våra rörelsemönster, utan hur balanser, förflyttningar och långsam rörelse gör oss superstarka!

Söndag 10.00-12.30. Pris: 480 kr. 

Under den här uppskattade utbildningen går vi igenom både nya och gamla passningar. Vi utgår från asanor i viryayoga nivå ett och två, men smugglar med några passningar från andra flöden också.
Du kan tillgodoräkna dig dessa timmar för att bygga vidare mot en 500-timmarscertifiering.

Sedan käkar vi middag tillsammans på restaurang för de som vill. 

Lördag 13.00-18.00. Pris: 1000 kr.
Hela helgen inkl passningskurs: 1950 kr. 

FAQ

Vi har vår egen lokal på Strandgatan 17 i Skellefteå. Får vi många bokningar kan däremot just den här yogahelgen hållas i en annan lokal centralt i Skellefteå. Håll utkik i mail inför helgen!

När du yogar med oss finns möjlighet att låna yogamatta, klossar, band och filtar men självklart kan du ta med eget också! Läs mer info i mail efter bokning om det är något särskilt du ska ta med. 

Absolut! Du kan alltid anpassa eller vila vid behov och du utgår från din kropp. Var medveten om att det är en fysisk yogaform och att det är bra att kunna ta sig upp och ner från golvet utan större problem.

Så klart är det skönt att redan känna sig i form eller mjuk och rörlig i kroppen… men sanningen är ju att vi ofta har något vi önskar var lite bättre. Kanske kan en helg i yogans tecken hjälpa dig att mjuka upp och stärka kroppen? Ta chansen, ha kul och vila/anpasas vid behov!

Ja, yoga räknas som friskvård. Du lämnar in kvitto eller faktura till din arbetsgivare och visar att du har betalat. Om du betalat med kort vid bokning kan du sedan själv ladda ner kvittot inne på momoyoga, vår bokningstjänst. Har du fått faktura från Pia lämnar du in fakturan. 

Josephine är grundare till viryayoga och Nordiska Yogainstitutet. Hon har skrivit flertalet böcker och under kurshelgen kommer hon utgå från sin bok ”Filosofi som terapi”. Hon är E-RYT 500h inom yoga alliance och utbildar yogalärare i Sverige och Norge.

Om du väljer att vara med på samtliga workshops under helgen betalar du 1200 kr (1950 kr för dig som också går passningskurs för viryalärare). 

Vill du hellre välja enstaka workshops så kostar fredagen 380 och lördag, söndag 480 kr/st. Välj och boka så som det passar dig bäst!

Om du inte bor i närheten kanske du undrar vad Skellefteå har att erbjuda, utöver en härlig yogahelg? 

Vi är en växande stad som har utvecklats enormt de senaste åren och har bl a blivit utnämnds till ”worlds greatest places” av Times Magazine. 

Här finns många fina restauranger med god kvalitet, SARA kulturhus som är värt ett besök och kanske vill du bo på Wood Hotel med utsikt över hela nejden? Ta en drink uppe på Miss Voon eller relaxa på Vana Spa… 

Utöver det har vi också nära till naturen och vackra miljöer. Har du tur ser du kanske norrsken när du är här!

Inte redo att boka än?

Gå med i e-postlistan för att få information och påminnelser om den här helgen och annan yoga hos oss:

© 2023 All Rights Reserved.