Kurser

Hos Zoloz hittar du kurser som hjälper dig stärka din hälsa, öka livskvalitet, minska stress och stärka kroppen. Du är välkommen precis som du är och vi hoppas att du både känner dig stärkt och glad efter träffar hos oss. Du bokar dig på kurser via Zoloz bokningssida.

Sommarkurser

YOGA FÖR RYGGEN (juni)
Yogakurs med Pia som fokuserar på rörlighet och styrka i ryggen. Vi rör ryggen i alla dess riktningar samt stärker både rygg och mage för att hålla ryggen glad. Utgår från virya rehab och strength and mobility. Hålls inne i yogastudion.

Tisdagar 17.30-18.45 den 4, 11, 18, och 25 juni. Pris: 650 kr. Pia Burman.

YOGA SJÄLV HEMMA (juli)

Lär dig ett kortare program som du sedan kan använda hemma under sommaren. Programmet tar ca 45 min att genomföra, du får med dig det hem på ett papper och vi går igenom det tillsammans under våra kursdagar ihop. Starta morgonen med 45 min klass och följ upp det med frågor och genomgångar. Passet du får med dig är dynamisk yoga för hela kroppen. Hålls inne i yogastudion.

Måndag, tisdag, onsdag den 8, 9, 10 juli kl 9.00-10.30. Pris: 590 kr. Pia Burman.

MORGONYOGA PÅ KANOTUDDEN – FYRA GGR FÖR 400 KR

Välkomna att starta dagen på bästa sätt tillsammans med oss!
Väck din kropp med härlig morgonyoga i inspirerande utemiljö. Att yoga utomhus är en fantastisk upplevelse som stillar sinnet och fyller oss med ny energi. Under fyra tillfällen möts vi och yogar på Kanotudden i Ursviken kl 9.30-10.45. En mjuk start på morgonen med Viryayoga, meditation och avslappning. Du möter Ann Degerman under dessa fyra träffar och du är välkommen precis som du är!

Fredagar kl 9.30-10.45
Fyra gånger för 400 kr
Enstaka klasser 175 kr/tillfälle
Datum: Fre 19 juli, 26 juli, 2 aug och 9 aug

Anmälan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/courses
Ta med dig din egen yogamatta eller ett liggunderlag samt en filt. Är det varmt ute kan det vara trevligt med en vattenflaska.

STABILITET & EXPANSION (augusti)

Utforska virya nivå 1 med fokus stabilitet och expansion tillsammans med Ann. Här får du både hitta skydd för rörliga leder och storheten i dina egna rörelser. Du pulserar in och ut från mittlinjen med kontroll. Hålls inne i yogastudion.

Söndagar 15.30-17.00 den 4, 11, 18, 25 aug och 1 sept. Pris: 790 kr. Ann Degerman.

Fler kurser kan tillkomma!

Varmt välkommen att boka dig på sommarens kurser!