fbpx

Yoga med Pia och Ann

se aktuella kurser längre ner

YOGAKURSER HOS OSS JUST NU

Hos oss yogar du i en liten grupp på ett hållbart vis. Du är med på yogan för din egen skull, lär dig och utvecklas längs vägen och i fokus ligger rörelseglädje och balans i livet och i kroppen.

☀️ SOMMARYOGA 2023 ☀️

Precis som tidigare år inleder vi sommaren med yoga utomhus. Under delar av juni och juli kan du gå kurs ute i det gröna med oss. Även i augusti kommer du kunna hoppa på yogakurser, som uppstart på hösten eller avslut på sommaren, beroende på hur du ser på det! Klicka på en av bilderna nedan för att läsa mer och boka plats på underbart stärkande yoga. Välkommen!

För dig som vill yoga lite extra mycket ute i sommar finns ett paketerbjudande med rabatt! Kanotudden start 10 juni kl 10.00 och Nordanå 27 juni kl 17.30. Paketpris: 1290 kr för åtta yogapass och en nedladdning att behålla.

Yoga ute på vackra Kanotudden i Ursviken. Fyra lördagar kl 10.00-11.00 med start den 10 juni. Pris: 740 kr. 

Ingår även i sommarpaketet.

Yoga i det gröna på Nordanå. Fyra tisdagar kl 17.30-18.30 med start den 27 juni. Pris: 740 kr. 

Ingår även i sommarpaketet.

Eventuellt kommer det några pass i Båtvik/Byske med kort varsel… om/när jag får feeling! /Pia Håll koll via e-postlista och instagram @zoloz_yogastudio

I juni blir det morgonyoga live på zoom varje måndag och onsdag kl 07.45-08.15. En del av prenumerationen på Balans. Dessutom tillgång till ett stort bibliotek inspelade klasser.

I juli fokuserar vi på att ta vara på energin som sommaren bjuder på. Mer stärkande och flödande pass som veckans pass här!

OKTOBER

Missa inte! Workshops med Josephine Selander hos oss på Zoloz. Grundaren till viryayoga och Nordiska Yogainstitutet kommer hit och erbjuder tre workshops öppna för alla som gillar aktiv, smart yoga. Dessutom en passningskurs för viryalärare. Läs mer och boka idag!