fbpx
Små grupper och privata bokningar

Kurser och event hos oss

Hos oss yogar du i en liten grupp och bokar in dig på terminskurser, kortare kurser och tillfälliga event. Vi gillar att jobba med progression och hela tiden jobba ta oss vidare från en punkt till nästa. 

Du känner dig trygg i vetskapen att läraren känner igen dig, kan dit namn och känner till din bakgrund. Du får ett personligt bemötande och lär känna andra i din grupp.

Du gillar att få alternativ och anpassningar för att en position ska kännas just rätt för dig i stunden och att få mer individuell stöttning – även på gruppklasserna!

Gå med i väntlistan för att få ett mail före alla andra när kursbokningen öppnar upp!

Här hittar du samtliga kurser och event som är på gång.

Vi erbjuder kurser med små grupper där du lär känna dina kurskompisar och läraren. Fördelen för dig är att du får känna extra trygghet på yogan när läraren känner dig och din bakgrund och du yogar med samma personer varje vecka. Kurserna ger dig också möjlighet att utvecklas och fortsätta bygga på vecka från vecka, till skillnad från drop in där du startar från noll varje gång. 

Höstens kurser startar i mitten av september. Skriv upp dig på väntlistan för att få en notis när bokningen öppnar – före alla andra!

Under sommaren tar vi semesteruppehåll, med några tillfälliga klasser som poppar upp.

Vill du hålla igång din yoga under hela sommaren rekommenderar jag dig att starta en prenumeration på Balans, min yogasida online. Där kommer du åt inspelade pass dygnet runt – när du vill och behöver! …och inte bara yogapass utan även meditationer, övningar i naturen och inspiration. Månadsteman i sommar: Jag startar dagen på bästa sätt (juni), Jag tar med mig yogan ut (juli) och Jag har roligt (augusti). 

Ändringar kan förekomma. Vissa kurser ges på plats i Skellefteå och vissa online. Läs mer på respektive kurs längre ner.

AUGUSTI

Klicka på bilden, registrera dig och boka före alla andra

SEPTEMBER

Höstens terminskurser startar upp i mitten av september. Bokningen öppnar den 24 augusti och stänger 7 september. 

En kurs med fokus på att skapa mer balans i livet.

Reflektioner, yoga och vila varvas med korta ”inspirationsföreläsningar”. Intresserad av att ingå i den första gruppen? Maila mig och berätta: pia@zoloz.se

OKTOBER

NOVEMBER

Start 7 november - totalt sju träffar.

DECEMBER