fbpx

Yogakurser på Zoloz Yoga – online!

Vi erbjuder yogakurser med fokus på hälsosamma rörelser, hållbarhet och rörelseglädje.

Just nu erbjuds all vår yoga online och livestreamas via zoom. Att yoga via zoom är ett jättefint sätt att mötas och fungerar väldigt bra. Du får information om hur det går till och länk av oss i samband med anmälan och kursstart. Läs mer om att yoga online här: Guide yoga online

Vi har valt att erbjuda yoga i kursform så att vi kan följa er deltagare under flera veckor och kunna planera efter just er som är med. Vi arbetar med progression där du får känna igen dig men också möta något nytt hela tiden. Du anmäler dig till en komplett kurs och anmälan är bindande. Max 15 deltagare om inget annat anges.

Klicka på en bild för att läsa mer och anmäla dig:

Ryggkärlek – fokus nacke och axlar

Måndag 17.40-18.50. Start 13 april. 
Värk och spänningar i nacke och axlar? I den här kursen lär du dig övningar som kan hjälpa dig minska värk, slappna av och mjuka upp rygg, nacke och axlar. Perfekt för dig som sitter mycket vid dator! 

8 träffar online. 1500 kr. Lärare: Pia Burman

Anns Yogamix fokus stående positioner

Onsdag 17.40-18.40. Start 14 april.
Vill du yoga efter jobbet, röra på kroppen och ryckas med i Anns klasser varje vecka? Det här blir en mix av virya aware samt viryans grundnivå 1 och 2. Det Ann får feeling för just den veckan ihop med ett härligt tema för vardera klass.

8 träffar online. 1250 kr. Lärare: Ann

Pias Yogamix – flöda loss och nörda in

Torsdagar 19.00-20.15. Start 15 april.
Här blandar Pia från sina olika påbyggnader inom viryayoga – tex vinyasa, strength and mobility och viryans nivå 3. Du bör ha tidigare erfarenhet av den fysiska yogan. På de här klasserna blandas vinyasaflöden med finlir och nörderi på ett roligt vis. Det blir ansträngande men kul!

8 träffar online. 1250 kr. Lärare: Pia

Stunder av stillhet – yoga i liten grupp.

Tisdag 19.15-21.00. Ny kurs 27 april.
Längtar du efter vila, återhämtning och att ta hand om dig själv lite extra? Känner du dig slut, stressad, och uppe i varv? 
Hitta verktyg för att sova bättre, slappna av i käkarna och andas djupare – även i din vardag!

6 träffar online. 1800 kr. Lärare: Pia

Yoga & Klimakteriet. Kurs för liten grupp.

Onsdagar 19.00-20.45. Start 28 april.
Är du 40+ och har svårt att känna igen dig själv? Kanske beror det på förändringar kopplade till klimakteriet? I den här kursen får du yoga ihop med info om klimakteriet och stöd från en liten grupp. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden.

6 träffar online. 1800 kr. Lärare: Ann

Yoga, vetenskap och forskning med Sara Hoy

Den 12-13 juni 2021, kl 9.00-16.00.
Visst känns det skönt i både kropp och själ att yoga? Men är det ”bara” en känsla eller kan yogan faktiskt påverka vårt mående och hälsa?

Lär dig hur du kan plocka in forskningen i din yoga.

15 h certifieringskurs. 3800 kr. Lärare: Sara Hoy


Medlemssidan Balans – en hälsobuffé att hämta från dygnet runt!

Här får du veckobrev med pepp och inspiration, tillgång till en mängd olika yogaklipp samt meditation, andning och andra hälsoaktiviteter. Prenumerera för bara 290 kr i månaden – utan bindningstid. Välkommen! 

Tillgänglig dygnet runt, varje dag. Lärare: Pia

Fördelar med att anmäla dig till en kurs: 

– En bokad tid med dig själv som blir av. Du har avsatt x antal gånger för din yoga på en utsatt tid. 

– Vi kan jobba med progression, i stället för att starta om från noll varje gång. En kurs tar dig från punkt A till B.

– Du lär känna de andra i gruppen och får tillgång till en gemenskap – även online!

– Läraren lär känna dig och gruppen och kan specialsy passen därefter och stötta dig bättre (jämfört med drop in och öppna klasser)

– När du har betalat för en kurs är det större sannolikhet att du dyker upp och verkligen gör din yoga! 

Vi vet att livet ser olika ut för alla. Därför finns även möjlighet att droppa in på vissa kurser i mån av plats. Se om plats finns genom att höra av dig till pia@zoloz.se. Välkommen!

På samtliga kurser är maxantal 15 personer. Vi vill se dig så att vi kan hjälpa dig vid behov och kunna ge dig ett personligt bemötande! 

Hos oss är du inte en i mängden. Du är en del av vår gemenskap och vi vill gärna lära känna dig! Berätta för oss om du har något särskilt du kämpar med, tex skador eller värk, så kan vi ge dig tips och stöd. 

Vi är utbildade inom viryayogans metodik och vidareutbildar oss regelbundet. Vi har en gedigen utbildning inom yoga med stort fokus på anatomi och biomekanik (hälsosamma rörelsemönster). Vi ger dig pusselbitar som hjälper dig att röra dig på ett smart och schysst sätt – för att motverka och förebygga skador och värk. Vi vill att du ska känna glädje av att röra din kropp och njuta av yogans flöden. 

Välkommen! 
/Pia och Ann