fbpx

Yogakurser på Zoloz Yoga – online!

Vi erbjuder yogakurser med fokus på hälsosamma rörelser, hållbarhet och rörelseglädje.

Just nu erbjuds all vår yoga online och livestreamas via zoom. Att yoga via zoom är ett jättefint sätt att möta och fungerar väldigt bra. Du får information om hur det går till och länk av oss. Läs mer om att yoga online här: Guide

Vi har valt att erbjuda yoga i kursform så att vi kan följa er deltagare under flera veckor och kunna planera efter just er som är med. Vi arbetar med progression där du får känna igen dig men också möta något nytt hela tiden. Du anmäler dig till en komplett kurs och anmälan är bindande. Max 15 deltagare där inget annat anges.

Nya kurser startar från den 11 januari 2021.

Klicka på bilden för att läsa mer och anmäla dig:

Intro till viryayoga – nybörjarkurs nivå 1

Måndag 17.30-18.40. Start 11 januari.
En nybörjarkurs i viryayoga för dig som vill lära dig, eller repetera, grunderna. Här fokuserar vi lite extra på närvaro och grundning och går igenom någon del lite mer ingående varje gång. En introduktion till viryayoga. 6-15 deltagare.

6 träffar online. 890 kr. Lärare: Ann

Virya Puls – svettig yoga för bättre flås!

Måndag 19.00-20.15. Start 11 januari.
Här är yogan som utmanar din kondition och gör dig ordentligt svettig. Upp och ner från golvet, switch jump och jobbigare yoga än du kanske trodde gick. Här höjs pulsen ordentligt – perfekt för dig som inte kan springa längre! 6-15 deltagare.

Tio träffar online. 1590 kr. Lärare: Ann

Virya rehab: Minska ryggont med yoga

Tisdag 17.40-18.50. Start 12 januari.
Ont i ryggen är något som många lever med, inklusive jag! Att röra på ryggen i alla dess riktningar, minska stress, stärka kroppen och slappna av kan hjälpa dig att hantera och stoppa ryggont. Se vilka övningar som passar dig!

Tio träffar online. 1890 kr. Lärare: Pia

Stunder av stillhet – yoga i liten grupp

Tisdag 19.15-21.00. Start 12 januari.
Längtar du efter stillhet och vila? En chans att andas djupare, mjuka upp kroppen och hitta återhämtning? Här får du stanna upp, blicka inåt, vila och reflektera ihop med gruppen. 3-7 deltagare.

6 träffar online. 1800 kr. Lärare: Pia

Virya nivå 2 – fokus core & armbalanser

Onsdag 17.40-18.40. Start 13 januari.
Det här är för dig som yogat lite innan och vill yoga loss i mer fysik yoga som fokuserar extra mycket på core/magövningar och armbalanser. Grunden ligger i virya 2. För dig som vill bli stark och på ett lekfullt vis ta dig an armbalanser. 

Tio träffar online. 1590 kr. Lärare: Ann

Virya nivå 3 – fokus framåtfällningar

Torsdag 19.00-20.15. Start 14 januari.
Det här är kursen för dig som vill ha lite mer avancerad yoga. Här får du öva på framåtfällningar och att behålla vänligheten mot dig själv hela passet. Styrka, rörlighet och balans vävs ihop till roligt fysiska pass tillsammans med biomekanik och filosofi. 

Tio träffar online. 1590 kr. Lärare: Pia

15h certifieringskurs med Sara Hoy 28-29 mars 2021.

Yoga, vetenskap & forskning. För yogalärare, fysioterapeuter och dig som vill fördjupa din kunskap i yoga.

Läs mer

Anmälan: pia@zoloz.se

Fördelar med att anmäla dig till en kurs i stället för drop in: 

– En bokad tid med dig själv som blir av

–  Vi kan jobba med progression, i stället för att starta om från noll varje gång

– Du lär känna de andra i gruppen och får tillgång till en gemenskap 

– Läraren lär känna dig och gruppen och kan specialsy passen därefter och stötta dig bättre

– När du har betalat för en kurs är det större sannolikhet att du dyker upp och verkligen gör din yoga :)

 

Vi vet att livet ser olika ut för alla. Därför finns även möjlighet att droppa in på vissa kurser i mån av plats. Se om plats finns genom att höra av dig till pia@zoloz.se. Välkommen!

På samtliga kurser är maxantal 15 personer. Vi vill se dig så att vi kan hjälpa dig vid behov och kunna ge dig ett personligt bemötande! 

Hos oss är du inte en i mängden. Du är en del av vår gemenskap och vi vill gärna lära känna dig! Berätta för oss om du har något särskilt du kämpar med, tex skador eller värk, så kan vi ge dig tips och stöd. 

Vi är utbildade inom viryayogans metodik och vidareutbildar oss regelbundet. Vi har en gedigen utbildning inom yoga med stort fokus på anatomi och biomekanik (hälsosamma rörelsemönster). Vi ger dig pusselbitar som hjälper dig att röra dig på ett smart och schysst sätt – för att motverka och förebygga skador och värk. Vi vill att du ska känna glädje av att röra din kropp och njuta av yogans flöden. 

Välkommen! 
/Pia och Ann