fbpx

Aktuella kurser med oss.

Här hittar du samtliga kurser du kan anmäla dig till just nu. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Det finns kurser så väl på plats i Skellefteå som online via zoom. Grupperna är små och vi vill att alla känner sig sedda och välkomna. Vi har valt att i första hand erbjuda kurser så vi kan känna trygghet, gemenskap och utvecklas tillsammans längs vägen. Välkommen!

MAJ

Lär dig hur du kan yoga själv utan lärare. Den 21-22/5 kl 09.30-12.30.
En kurs med fokus på att skapa mer balans i livet.

Reflektioner, yoga och vila varvas med korta ”inspirationsföreläsningar”. Intresserad av att ingå i den första gruppen? Maila mig och berätta: pia@zoloz.se

Droppa in och yoga med oss den 3 april, 29 maj och 12 juni.

JUNI

Fem träffar med start 7 juni. Lärare: Pia
Nio träffar med morgonyoga på zoom i juli + tillgång till hela biblioteket med yoga, meditationer och hälsopepp.
Droppa in och yoga med oss den 12 juni. Ta med matta och props.

JULI

Sommaryogan kryper sig in en vecka i juli. Efter det tar vi semester och startar upp nya kurser i september. Under tiden kan du yoga med från inspelningar och program i min onlineyogastudio Balans. Där hittar du många inspelade yogaklipp, tex för ryggyoga, Restorative yoga och flödande yoga. Även meditationer, stresshantering och hälsopepp. I juli följer vi ett program för att ta med oss yogan ut under sommaren.

Följ ett program med övningar att göra utomhus. Medvetna promenader, mindfulness och yoga att göra på stranden, i trädgården eller i parken. Gå med för 390kr/mån, ingen bindningstid. Yoga när du vill, var du vill med hjälp av mig under hela sommaren!

AUGUSTI

SEPTEMBER

Höstens terminskurser startar upp i mitten av september. Bokningen öppnar den 24 augusti och stänger 7 september. 

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER