Yogakurser hos Zoloz - i Skellefteå och online!

Välkommen till Zoloz Yogastudio i Skellefteå. Värme, kunskap, glädje, gemenskap

Hos oss hittar du kurser för ökad livskvalitet, minskad stress och en stark kropp.
Vi vill att du ska få yoga och leva med glädje – i stället för med smärta!

Hösten 2020 har vi delat upp i två olika perioder. På våra kurser får du stärka kroppen, bli mjukare och hitta balans och rörelseglädje. Första perioden har redan startat. Håll utkik efter mer information om period 2 så du kan anmäla dig till din kurs när den kommer ut! 

Om du vill komma på drop in på enstaka klass – kontakta pia@zoloz.se eller prova “på dörren”. Pris 175 kr som betalas med swish.

v.38-44: Kursperiod 1 –  7 veckor yoga

v.45-51: Kursperiod 2 – 7 veckor yoga

 

Du är välkommen precis som du är!

Nyfiken på oss? Lyssna när vi berättar om varför vi valt att yoga:

På samtliga kurser är maxantal 15 personer. Vi vill se dig så att vi kan hjälpa dig vid behov och kunna ge dig ett personligt bemötande! 

Hos oss är du inte en i mängden. Du är en del av vår gemenskap och vi vill gärna lära känna dig! Berätta för oss om du har något särskilt du kämpar med, tex skador eller värk, så kan vi ge dig tips och stöd. 

Vi är utbildade inom viryayogans metodik och vidareutbildar oss regelbundet. Vi har en gedigen utbildning inom yoga med stort fokus på anatomi och biomekanik (hälsosamma rörelsemönster). Vi ger dig pusselbitar som hjälper dig att röra dig på ett smart och schysst sätt – för att motverka och förebygga skador och värk. Vi vill att du ska känna glädje av att röra din kropp och njuta av yogans flöden. 

Välkommen! 
/Pia och Ann

Fantastisk möjlighet att utbilda dig på hemmaplan: 15h certifieringskurs med Sara Hoy 28-29 mars 2021.

Yoga kan göra dig stark i både kropp och sinne, både för att den innehåller fysisk aktivitet men också för att den inrymmer återhämtning för stressreducering och mental effektivitet. Men exakt hur, vad och varför – det får du reda på under den här utbildningen.

Samtidigt som forskningen visar på många av yogans fördelar florerar det många påståenden inom yogans värld som tåls att tas med en stor nypa salt och rena felaktigheter förekommer. Här får du veta hur du skiljer mellan vad som är vetenskapligt och pseudovetenskapligt.

Till sist tittar vi på hur ett evidensbaserat förhållningssätt till att praktisera och undervisa yoga skulle kunna se ut. 

Läs mer

Anmälan: pia@zoloz.se