fbpx

Aktuella kurser
Vi erbjuder yogakurser med fokus på hälsosamma rörelser, hållbarhet och rörelseglädje. Grunden ligger i viryayoga och du får utgå från din kropp.

Vi har valt att erbjuda yoga i kursform så att vi kan följa er deltagare under flera veckor och kunna planera efter just er som är med. Vi arbetar med progression där du får känna igen dig men också möta något nytt hela tiden. Du anmäler dig till en komplett kurs och anmälan är bindande. 

För dig som deltagare ökar sannolikheten att yogastunden verkligen blir av när du har satsat din tid och dina pengar på en kurs. Du bockar av samma dag och tid i kalendern under flera veckor och yogar ihop med dina yogakompisar och lärare varje vecka. Ett gyllene recept för att få till en stund för välmående!

👉 Kolla om kursen du är intresserad av ges online via zoom eller på plats i Skellefteå!

👉 Hybrid = kursen ges både på plats och online via zoom. Välj det som passar dig bäst. 

Yoga för mjukare rygg

Tisdag 18.00-19.00 med start 14 september

En kurs för dig som vill minska eller förebygga värk, stelhet och trötthet i ryggen. Riktigt sköna övningar där du får lyssna in din kropp, mjuka upp ryggen, stärka musklerna och slappna av. Så härligt!

14 träffar online/zoom. 2150 kr. Lärare: Pia

Viryayoga fortsättning

Onsdag 18.00-19.15 med start 15 september

Kursen för dig som vill utmana dig lite mer. Här fortsätter du bygga styrka, utmana balansen och hitta rörelseglädjen. Ett fysiskt yogapass som avslutas med vila. Viss förkunskap rekommenderas.

14 träffar hybrid. 2150 kr. Lärare: Ann

Lunchyoga månadsvis

Fredag 12.00-12.45 med start i september
I höst testar vi att köra lunchyoga på The Great Northern månadsvis. Du bokar in dig per månad och har vi 6 st anmälda kör vi igång. Pris: 500 kr/mån oavsett antal ggr. Delta på plats eller via länk. Maila pia@zoloz.se för att boka!

Hybrid. 500 kr/mån. Lärare: Pia/Ann

Fördelar med att anmäla dig till en kurs: 

– En bokad tid med dig själv som blir av. Du har avsatt x antal gånger för din yoga på en utsatt tid. 

– Vi kan jobba med progression, i stället för att starta om från noll varje gång. En kurs tar dig från punkt A till B.

– Du lär känna de andra i gruppen och får tillgång till en gemenskap – även online!

– Läraren lär känna dig och gruppen och kan specialsy passen därefter och stötta dig bättre (jämfört med drop in och öppna klasser)

– När du har betalat för en kurs är det större sannolikhet att du dyker upp och verkligen gör din yoga! 

Vi vet att livet ser olika ut för alla. Därför finns även möjlighet att droppa in på vissa kurser i mån av plats. Se om plats finns genom att höra av dig till pia@zoloz.se. Välkommen!

Vi vill se dig så att vi kan hjälpa dig vid behov och kunna ge dig ett personligt bemötande! 

Hos oss är du inte en i mängden. Du är en del av vår gemenskap och vi vill gärna lära känna dig! Berätta för oss om du har något särskilt du kämpar med, tex skador eller värk, så kan vi ge dig tips och stöd. 

Vi är utbildade inom viryayogans metodik och vidareutbildar oss regelbundet. Vi har en gedigen utbildning inom yoga med stort fokus på anatomi och biomekanik (hälsosamma rörelsemönster). Vi ger dig pusselbitar som hjälper dig att röra dig på ett smart och schysst sätt – för att motverka och förebygga skador och värk. Vi vill att du ska känna glädje av att röra din kropp och njuta av yogans flöden. 

Välkommen! 
/Pia och Ann