fbpx
Små grupper och privata bokningar

Kurser och event hos oss

Hos oss yogar du i en liten grupp och bokar in dig på en kurs eller tillfälligt event. Vi gillar att jobba med progression och hela tiden ta oss vidare från en punkt till nästa. 

Du känner dig trygg i vetskapen om att läraren känner igen dig, kan dit namn och har koll på din bakgrund. Du får ett personligt bemötande och lär känna andra i din grupp.

Du gillar att få alternativ och anpassningar för att en position ska kännas just rätt för dig i stunden och att få mer individuell stöttning – även på gruppklasserna!

Gå med i väntlistan för att få ett mail före alla andra när kursbokning för våren öppnar upp!

Här hittar du samtliga kurser och event som är på gång.

Vi erbjuder kurser med små grupper där du lär känna dina kurskompisar och läraren. Fördelen för dig är att du får känna extra trygghet på yogan när läraren känner dig och din bakgrund och du yogar med samma personer varje vecka. Kurserna ger dig också möjlighet att utvecklas och fortsätta bygga på vecka från vecka, till skillnad från drop in där du startar från noll varje gång. 

Nästa kursomgång startar v.15, efter påsk. Skriv upp dig på väntlistan för att få en notis när bokningen öppnar – före alla andra!

MARS

Yoga gratis med oss på SARA Kulturhus:
Söndagarna 26 feb, 26 mars och 23 april kl 10.15-11.15. Helt gratis – bara att dyka upp! Ta med egna yogagrejer. 

APRIL

Yoga gratis med oss på SARA Kulturhus:
Söndagarna 26 feb, 26 mars och 23 april kl 10.15-11.15. Helt gratis – bara att dyka upp! Ta med egna yogagrejer. 

Vecka 16 startar nya 10-veckorskurser upp. Skriv upp dig på väntlistan för att få info så snart du kan boka. Klicka på bildan ovanför och registrera dig. 

MAJ

Missa inte! Workshops med Josephine Selander hos oss på Zoloz. Grundaren till viryayoga och Nordiska Yogainstitutet kommer hit och erbjuder tre workshops öppna för alla som gillar aktiv, smart yoga. Dessutom en passningskurs för viryalärare. Läs mer och boka idag!

JUNI-JULI-AUGUSTI

Precis som tidigare år inleder vi sommaren med yoga utomhus. Under delar av juni och juli kan du gå kurs ute i det gröna med oss.