Om man inte klarar av att vira ihop armarna så framför ansiktet, hur gör man då..?

Den här frågan fick jag av en medlem i Balans förra veckan och självklart vill jag svara på den!

Jag tänker att det kan vara fler därute som behöver lite tips och har därför spelat in en video med variationer och ett kanske oväntat alternativ?

Anledningar till att inte kunna vira ihop armarna kan bero på din kroppsbyggnad. Det kan handla om att du är stel och tajt i muskler och eller har lite mindre rörlighet i några leder. Det kan också vara kroppsproportionerna, som tex om du har en större byst, lite kraftigare eller kortare armar.

Oavsett vad det beror på så finns det så klart olika alternativ att ta till och du kan öppna videon för att se och testa hemma. Bonus: du får öva balansen på slutet!

Jag hoppas det är hjälpsamt!

Om du vill ha mer stöd i din yoga har jag några tips här:

  • Inom kort kommer jag släppa en ny gratis minikurs med inspelade videos till dig som vill hitta mer lugn i vardagen/kaoset och grunda dig med enkla övningar
  • Den 7 mars startar en yogakurs på plats i Skellefteå med Ann. Det är viryayoga nivå 1 med möjlighet att få handfasta tips längs vägen. Anmäl dig här till fem träffar: https://zolozyoga.teachable.com/p/virya7mars

Jag önskar dig en fin vecka!

/Pia